ΠΑΟΚ

Σαφάρι και... βιασύνη για τον σέντερ

Σαφάρι και... βιασύνη για τον σέντερ

Στην τελική ευθεία η υπόθεση απόκτησης σέντερ στον ΠΑΟΚ, καθώς ο Ντόζιερ θα παραμείνει στην Αλ Σαμπάμπ. Βιάζονται στην ομάδα καθώς σύντομα ξεκινάει η σεζόν.

Στον ΠΑΟΚ θέλουν να "κλείσει" όσο πιο σύντομα γίνεται το θέμα της απόκτησης ενός "ψηλού" καθώς έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος πάνω σε αυτό το ζήτημα, γίνονται επαφές επί επαφών για να βρεθεί ο... εκλεκτός

Mετά το πρόβλημα που προέκυψε με τον Ρόμπερτ Ντόζιερ ο οποίος γνωστοποίησε την πρόθεσή του να παραμείνει στην Αλ Σαμπάμπ Ντουμπάι (του πρόσφερε πολλά λεφτά), στον ΠΑΟΚ γρήγορα άρχισαν επαφές με μάνατζερ για να δουν τι... καλό υπάρχει στην αγορά.

Στον "Δικέφαλο" πλέον "τρέχουν" και στους κόλπους της ομάδας υπάρχει η άποψη πως με το θέμα του Ντόζιερ χάθηκε πολύτιμος χρόνος για την ενίσχυση στην ρακέτα. Εξάλλου "έρχεται" ο Οκτώβρης και ο ΠΑΟΚ ακόμη δεν έχει "βρει" τον βασικό του σέντερ...

Εχει ξεκινήσει ήδη... σαφάρι για να βρεθεί ο εκλεκτός του Σούλη Μαρκόπουλου, στους "ασπρόμαυρους" "κοιτάνε" διάφορους παίκτες (εκτός κι αν υπάρξει κάποια... έκπληξη να "προχωρήσει" το σενάριο της περίπτωσης του Ντάνιελ Ορτον που φαίνεται πως θα αποχωρήσει από την ΑΕΚ) και φυσικά θέλουν μέσα στην εβδομάδα να έχει "κλείσει" το όλο ζήτημα της ενίσχυσης στο "ζωγραφιστό". Σε κάθε περίπτωση στον "Δικέφαλο" είναι λογικό να υπάρχει βιασύνη.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ