ΠΑΟΚ

Πρώτη γνωριμία παικτών στον ΠΑΟΚ

Processed with MOLDIV
Processed with MOLDIV PROCESSED WITH MOLDIV

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ πάτησαν παρκέ για πρώτη φορά, με τον Ηλία Παπαθεοδώρου να προπονεί παλιούς και νέους παίκτες του "δικεφάλου".

Με την παρουσία των Νίκου Σταυρόπουλου και Τέλη Ζουρνατσίδη πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (18/8) η πρώτη προπόνηση του ΠΑΟΚ, για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Τα δύο διοικητικά στελέχη του "δικεφάλου" καλωσόρισαν τους νέους παίκτες και ευχήθηκαν υγεία και καλή επιτυχία σε όλους, πριν ακολουθήσει η πρώτη παρουσία όλων στο παρκέ της PAOK Sports Arena.

Με τους Κέβιν Ντίλαρντ, Όουεν Κλάσεν, Λίνο Χρυσικόπουλο, Ουσμάν Κρουμπάλι, Αντώνη Κόνιαρη, Απόλλωνα Τσόχλα, Βαγγέλη Μαργαρίτη, Θοδωρή Ζάρρα, Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, Δημήτρη Καραμανώλη, Βασίλη Παπαδόπουλο, Λάκι Τζόουνς και Γιάννη Γιανναρά να δίνουν το "παρών", έγινε η πρώτη προπόνηση υπό το βλέμμα του Ηλία Παπαθεοδώρου, που διαδέχθηκε το καλοκαίρι τον Σούλη Μαρκόπουλο.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, το πρωί του Σαββάτου (19/8) θα συνεχιστούν οι εργομετρικές εξετάσεις για τους παίκτες του ΠΑΟΚ, ενώ το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί προπόνηση στο PAOK Sports Arena.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ