ΠΑΟΚ

Προπονήθηκε ο Κρουμπάλι

Προπονήθηκε ο Κρουμπάλι
EUROKINISSI

Ο Ουσμάν Κρυμπάλι επέστρεψε σε ρυθμούς προπονήσεων, καθώς την Τετάρτη (21/2) ακολούθησε το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ φορώντας προστατευτικό νάρθηκα.

Ο Ουσμάν Κρουμπάλι στις 13 Φεβρουαρίου υπέστη κάταγμα στη μύτη και απουσίασε από την αναμέτρηση με την Κύμη στη Χαλκίδα , αλλά την Τετάρτη (21/2) συμμετείχε στο πρόγραμμα του ΠΑΟΚ.

Οι "ασπρόμαυροι" την Τετάρτη (21/2) επέστρεψαν σε ρυθμούς προπονήσεων, καθώς άρχισαν την προετοιμασία τους ενόψει της επανέναρξης των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων στις αρχές Μαρτίου και ο Ηλίας Παπαθεοδώρου είδε τον 30χρονο Αμερικανό πάουερ φόργουορντ - σέντερ να ανεβάζει "στροφές". Ο Ουσμάν Κρουμπάλι συμμετείχε στο πρόγραμμα του ΠΑΟΚ φορώντας προστατευτικό νάρθηκα και μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα υποβληθεί σε εξετάσεις, ώστε να γίνει επανεκτίμηση της κατάστασής του.

Οι Λίνος Χρυσικόπουλος, Θοδωρής Ζάρας, Θοδωρής Καρράς, Λάκι Τζόουνς Δημήτρης Καραμανώλης και Γιάννης Γιανναράς πέρα από τον Ουσμάν Κρουμπάλι ήταν στη διάθεση του Ηλία Παπαθεοδώρου την Τετάρτη (21/2), ενώ την Πέμπτη (22/2) στην προετοιμασία του "Δικεφάλου" θα ενσωματωθούν οι Απόλλωνας Τσόχλας, Φιλ Γκος και Νταρνέλ Τζάκσον, ο οποίοι θα έχουν επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη έπειτα από την άδεια που τους είχε δοθεί.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ