ΠΑΟΚ

Προπόνηση με... μελομακάρονα στον ΠΑΟΚ

Προπόνηση με... μελομακάρονα στον ΠΑΟΚ

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ προπονήθηκαν το Σάββατο (23/12), για να απολαύσουν εν συνεχεία τα μελομακάρονα που κέρασε ο Κώστας Χαραλαμπίδης.

Πολύ γλυκιά γεύση άφησε στους παίκτες του ΠΑΟΚ η προπόνηση του Σαββάτου (23/12), κυριολεκτικά και μεταφορικά. Αρχικά γιατί ήταν χαλαρή, δίχως μεγάλη ένταση, περιλαμβάνοντας οικογενειακό διπλό, με τους Δημήτρη Μενουδάκο και Κώστα Χαραλαμπίδη να εκτελούν χρέη προπονητών των δύο ομάδων.

Ο πρώτος καθοδήγησε τους "Άσπρους", που αποτελούνταν από τους Δημήτρη Κατσίβελη, Θοδωρή Ζάρα, Απόλλωνα Τσόχλα, Λίνο Χρυσικόπουλο, Ουσμάν Κρουμπάλι και Δημήτρη Καραμανώλη, ενώ ο δεύτερος ήταν ο προπονητής των "Μαύρων", που αποτελούνταν από τους Αντώνη Κόνιαρη, Βαγγέλη Μαργαρίτη, Θοδωρή Καρρά, Λάκι Τζόουνς, Φιλ Γκος, Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, Δημήτρη Κλωνάρα και Γιάννη Γιανναρά. Για την ιστορία, οι πρώτοι πήραν το... ντέρμπι με 67-63.

Κι ενώ όλα ήταν ήδη πολύ ευχάριστα για τους παίκτες του ΠΑΟΚ, το φινάλε του "διπλού" τούς βρήκε να απολαμβάνουν τα μελομακάρονα που κέρασε ο Κώστας Χαραλαμπίδης, στην τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ πριν από το διήμερο ρεπό που έδωσε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου. Η επόμενη συγκέντρωση των "μελανόλευκων" είναι προγραμματισμένη για το πρωί της Τρίτης (26/12).

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ