ΠΑΟΚ

Προπόνηση για Σαλούστρο, εξετάσεις ο Βασιλειάδης

Προπόνηση για Σαλούστρο, εξετάσεις ο Βασιλειάδης
INTIME SPORTS

Ο Χρήστος Σαλούστρος που είχε υποστεί κάκωση μηνίσκου, προπονήθηκε κανονικά την Τρίτη ενώ ο Κώστας Βασιλειάδης εξετάστηκε για τις ενοχλήσεις που έχει στους προσαγωγούς.

Επιστροφή στις προπονήσεις για τον Χρήστο Σαλούστρο, όπως αναμενόταν άλλωστε... Ο Ελληνας φόργουορντ συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα της Τρίτης (15/9) μετά το πρόβλημα που είχε αντιμετωπίσει το προηγούμενο διάστημα καθώς στις 5/9 είχε διαπιστωθεί πως ότι υπέστη κάκωση μηνίσκου.

Από εκεί και πέρα, ο Κώστας Βασιλειάδης λόγω των ενοχλήσεων στους προσαγωγούς ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας. Ο Ελληνας παίκτης εξετάστηκε την Τρίτη από τον γιατρό του ΠΑΟΚ ο οποίος συνέστησε αποχή από τις προπονήσεις για μία τουλάχιστον ημέρα.

Το πρόγραμμα για το Royal Cup 2015

Η Ζλάτορογκ Λάσκο από την Σλοβενία θα πάρει την θέση της Παρτιζάν στο Royal Cup 2015 (η αναχώρηση του ΠΑΟΚ για την Μπρατισλάβα θα γίνει την Πέμπτη) καθώς οι Σέρβοι ακύρωσαν την συμμετοχή τους στο συγκεκριμένη τουρνουά. Την Παρασκευή (18/9) ο "Δικέφαλος" θα αντιμετωπίσει την Ίντερ Μπρατισλάβας, το Σάββατο (19/9) την Τσιμπόνα και την Κυριακή (20/9) την Ζλάτορογκ Λάσκο.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ