ΠΑΟΚ

Πρέλεβιτς: "Γι αυτό το 7 θέλω να το φοράει ο παικταράς του μέλλοντος"

Πρέλεβιτς: "Γι αυτό το 7 θέλω να το φοράει ο παικταράς του μέλλοντος"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στην οποία εξήγησε την σημερινή κατάσταση στον ΠΑΟΚ, χαρακτήρισε ευεργέτη τον Σαββίδη, ζήτησε στήριξη, ενώ αναφέρθηκε στο "7" του μέλλοντος.

Στην πρώτη του επαφή με τα ΜΜΕ, μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα, ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Μπάνε Πρέλεβιτς, μίλησε για την σημερινή κατάσταση της ομάδας, τις προσπάθειες της διοίκησης Πρωτοδικείου, αλλά και την γενικότερη παρουσία του ΠΑΟΚ σε όλα τα επίπεδα.

Στην αρχική του τοποθέτηση ο κ. Πρέλεβιτς τόνισε... «Ήθελα να κάνω αυτή τη συζήτηση εδώ και αρκετό καιρό, γιατί τα χρόνια περνάνε και εμφανίζονται καινούρια πρόσωπα, αλλά περίμενα ότι θα έρθει κάποιος πρόεδρος και θα σταματήσω να λέω τα ίδια και να επαναλαμβάνομαι. Ας επαναλάβουμε λοιπόν την ιστορία μας. Είμαι ο Μπάνε Πρέλεβιτς, είμαι ο πρόεδρος της Διοίκησης του Πρωτοδικείου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Αυτό σημαίνει ότι η ανώνυμη εταιρεία δεν έχει μεγαλομέτοχο, δεν έχει χρηματοδότη και ζει αποκλειστικά από τα έσοδα της. Αυτή η Διοίκηση Πρωτοδικείου ανέλαβε το 2011, μία περίοδο που η ομάδα μπήκε στο άρθρο 99 που ανήκει στον πτωχευτικό κώδικα. Αυτό σημαίνει ότι οι παλιές αμαρτίες και οι άνθρωποι απέναντι στους οποίους η ομάδα έχουν υποχρεώσεις, μπορούν ανά πάσα στιγμή να πτωχεύσουν την ΚΑΕ και η ομάδα να μην υπάρχει. Αυτή είναι η Διοίκηση Πρωτοδικείου που έχει αναλάβει την ομάδα από το 2011.

Τα επαναλαμβάνω αυτά γιατί τα έχουμε ξεχάσει αυτά. Δεν πρέπει ποτέ να ξεχάσουμε ποιοι είμαστε, ποιες είναι οι δυνατότητες μας και που μπορούμε να φτάσουμε. Αν δεν το γνωρίζουμε αυτό, ξεκινάει ένας αυτοκαταστροφικός μηχανισμός, που στο τέλος μόνο βλάπτει την ομάδα.

Εδώ και έξι χρόνια, η Διοίκηση Πρωτοδικείου έχει καταφέρει να μην πτωχεύσει η εταιρεία, παρά το γεγονός ότι είμαστε στα χρόνια της οικονομικής κρίσης. Γνωρίζουμε σε ποια κατάσταση βρίσκεται η χώρα, ότι είναι δύσκολα τα πράγματα και για τον κόσμο και για τους χορηγούς. Η εταιρεία δεν έχει πτωχεύσει και παράλληλα καταφέρνει να είναι σε πολύ υψηλό αγωνιστικό επίπεδο βάσει των οικονομικών δυνατοτήτων.

Αυτά τα χρόνια είχαμε στήριξη κατά καιρούς από διάφορους χορηγούς και από ένα άτομο, τον Ιβάν Σαββίδη. Αυτός είναι και ο λόγος που υπάρχουμε. Γιατί όσο καλή διαχείριση και να κάναμε, όση δουλειά και να ρίξουμε, δεν θα υπήρχαμε. Αμφιβάλλω αν θα υπήρχε και η ΠΑΕ αν δεν είχε μπει μεγαλομέτοχος ο συγκεκριμένος άνθρωπος.

Στα αγωνιστικά, φέτος η ομάδα έχει αποφασίσει να κάνει μία νεανική ομάδα και να προσπαθήσει να δημιουργήσει έναν κορμό Ελλήνων παικτών για τα επόμενα χρόνια. Πρωταγωνιστές της ομάδας έχουν γίνει δύο παιδιά που μέχρι τώρα δεν είχαν ποτέ πρωταγωνιστικό ρόλο. Αυτό έγινε εν γνώσει της ομάδας για να μπορέσει να δημιουργήσει κάτι καλό για το μέλλον.

Κατεβάσαμε τον μέσο όρο ηλικίας, για έξι χρόνια, πήραμε κάποιους νεαρούς παίκτες πάντα με γνώμονα τις οικονομικές δυνατότητες. Πάντα όταν παίρνεις νέους παίκτες πρέπει να είσαι προετοιμασμένος και για όλα. Χρειάζεται υπομονή.

Από εκεί και πέρα, από την πρώτη μέρα δεν παίζει ο αρχηγός της ομάδας και ένας παίκτης στον οποίο φέτος στήριξε πολλά η ομάδα, ο Μαργαρίτης. Στην πορεία, λόγω του δύσκολου προγράμματος, βγήκαν και άλλοι τραυματισμοί και είναι απόλυτα λογικό τα αποτελέσματα να μην είναι τα αναμενόμενα όσον αφορά τις δυνατότητες της ομάδας και όχι τις προσδοκίες, γιατί οι προσδοκίες είναι πολύ μεγαλύτερες από τις δυνατότητες.

Τα διοικητικά στελέχη της ομάδας έχουν κάνει τρομερή δουλειά στον τομέα των υποδομών της ανώνυμης εταιρείας. Πιστεύουμε ότι είναι καλό να είναι εντάξει η ομάδα στους αγώνες, αλλά πιστεύουμε ότι η νίκη είναι μία στιγμιαία απόλαυση. Αν δεν υπάρχει υποδομή τα πάντα μπορεί να γκρεμιστούν. Δημιουργήθηκε ένα νέο σύγχρονο γυμναστήριο για τους αθλητές, φυσικοθεραπευτήριο με τα σύγχρονα μηχανήματα. Η ομάδα έχει προχωρήσει στην αγορά του LED συστήματος για τις διαφημίσεις και είναι από τις λίγες ομάδες που το έχει την ιδιοκτησία της. Όλα αυτά έγιναν με ένα απλό σκεπτικό: Ότι θα πρέπει να υπάρχει υποδομή για να υπάρχουμε και τα επόμενα χρόνια και να μην εξαρτόμαστε από τη νίκη ή την ήττα αλλά και από το αν έρθει κάποιος χρηματοδότης ή όχι».

Στη συνέχεια ακολούθησαν ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους:

Γιατί η ομάδα χάνει τόσο εύκολα από ομάδες που έχουν ίδιο μπάτζετ ή ανέβηκαν μόλις από Α2: « Η διαφορά του φετινού πρωταθλήματος σε σχέση με τα αυτά των προηγούμενων ετών είναι ότι υπάρχουν πολλές ομάδες, άγνωστες στο ευρύ κοινό, που δεν έχουν μεγάλη διαφορά με τις υπόλοιπες. Οι ομάδες απευθύνονται στην ίδια αγορά ξένων παικτών, με αποτέλεσμα να κάνουν μία δυνατή ομάδα και ανά πάση στιγμή να μπορούν να κερδίσουν οποιονδήποτε. Τη διαφορά την έχουν κάνει οι χρηματοδότες αυτών των ομάδων. Εμείς αυτή την στιγμή δεν μπορούμε να την ακολουθήσουμε αυτή την αγορά. Καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι μία ομάδα χρειάζεται χρηματοδότη για να ανέβει επίπεδο αγωνιστικά και δεν εννοούμε να έρθει κάποιος και να σπαταλάει λεφτά, αλλά να αλλάζει έναν ξένο ή να παίρνει αντικαταστάτη σε περίπτωση τραυματισμού. Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι πάρα πολύ ανταγωνιστικό και όλες οι περισσότερες ομάδες είναι στο ίδιο επίπεδο.

"Με τον Σαββίδη έχουμε καλή επαφή, η στήριξη του είναι μεγάλη"

Για το αν η Διοίκηση Πρωτοδικείου έχει εξαντλήσει τα περιθώρια για να προσελκύσει έναν χρηματοδότη και για το αν έχει γίνει κουβέντα με τον Ιβάν Σαββίδη: «Με τον κύριο Σαββίδη έχουμε πάρα πολύ καλή επαφή. Η εταιρεία δεν είναι δική του, οπότε ό,τι η στήριξη του είναι πολύ μεγάλη. Τώρα, για το αν αποφασίσει να ασχοληθεί διαφορετικά δεν μπορούμε να το ξέρουμε. Η δουλειά της Διοίκησης Πρωτοδικείου είναι η επιβίωση της ανώνυμης εταιρείας και όχι να προσελκύσουμε χρηματοδότη, άσχετα αν το προσπαθούμε και το επιθυμούμε. Έχουμε κάνει πολλές φορές Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου, μία χρονοβόρα διαδικασία, η οποία κοστίζει και πάρα πολύ, και δεν έχει εμφανιστεί ποτέ, ούτε ένας άνθρωπος να δώσει, έστω, ένα ευρώ. Αυτή η διαδικασία δημοσιεύεται. Δεν μπορώ να πω ότι δεν έχει γίνει προσπάθεια, αλλά ούτε και να εξηγήσω γιατί είμαστε η μοναδική επαγγελματική ομάδα της Ελλάδος χωρίς ιδιοκτήτη».

Για το αν θα πρέπει να βοηθήσει ο Ερασιτέχνης: «Πριν από τρία χρόνια κάναμε μία εκδήλωση με παλιούς παράγοντες, φιλάθλους και οποιονδήποτε άλλον θα μπορούσε να εμφανιστεί προκειμένου να βρεθεί ένας χρηματοδότης και το αποτέλεσμα ήταν απογοητευτικό. Εκείνη την μέρα προσπαθήσαμε να προωθήσουμε και τα διαρκείας και πουλήσαμε μόλις ένα και μαζεύτηκαν συνολικά τριάντα άτομα. Και να τους μαζέψουμε πάλι όλους, το αποτέλεσμα θα είναι ίδιο λόγω της οικονομικής κατάστασης που επικρατεί. Δεν κατηγορώ κανέναν. Δεν περισσεύουν από κανέναν σε αυτές τις εποχές. Οι ομάδες που έχουν χρηματοδότη αυτή την εποχή είναι πάρα πολύ τυχερές. Για κάποιες νέες ομάδες είναι πιο εύκολο καθώς δεν έχουν τα βάρη του παρελθόντος».

Για τα λίγα εισιτήρια και για το αν η παρουσία του Ιβάν Σαββίδη μπορεί να λειτουργήσει αποτρεπτικά για κάποιον χρηματοδότη «Αυτά είναι υποθετικά σενάρια. Αναφέρω τα γεγονότα και την πραγματικότητα. Ο Ιβάν Σαββίδης είναι ο ευεργέτης της ομάδας. Έχουμε κάνει τόσες αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου και δεν έχει εμφανιστεί κανένας. Αυτό από μόνο του κάτι λέει. Όσον αφορά την μειωμένη προσέλευση του κόσμου, απευθύνεσαι σε λάθος άνθρωπο δεν μπορώ να απαντήσω».

Τι ήταν αυτό που σας οδήγησε σε αυτή την συζήτηση: «Είπα και στην αρχή ότι ήθελα να κάνω αυτή την συζήτηση εδώ και αρκετά χρόνια. Υπάρχουν νέοι άνθρωποι που είναι πιθανό να μην γνωρίζουν και θα ήταν καλό να κάνουμε ένα restart πληροφοριών για να ξέρουμε που είμαστε. Αν έχουμε λανθασμένη εντύπωση για την ομάδα, στο τέλος μόνο κακό μπορούμε να κάνουμε στην ομάδα, ειδικά στον χρηματοοικονομικό τομέα. Από ήττα ή κακή αγωνιστική χρονιά δεν εξαφανίζεται καμιά ομάδα. Εξαφανίζονται μόνο ομάδες με κακή οικονομική διαχείριση. Είμαστε Διοίκηση Πρωτοδικείου και το ξεχνάμε συνέχεια. Όταν αναλάβαμε το 2011 όλοι έδιναν 5% πιθανότητες να μην πτωχεύσουμε»

"Τα σκαμπανεβάσματα προέρχονται από τραυματισμούς και το νεαρό της ηλικίας"

Για την ομάδα και τις μεταπτώσεις στην απόδοσή της «Τα σκαμπανεβάσματα προέρχονται κατά την άποψη μου από τους τραυματισμούς και το νεαρό της ηλικίας της ομάδας. Δεν έχουμε αποκλείσει το ενδεχόμενο να γίνει κάποια αλλαγή. Πάντα όμως στα οικονομικά δεδομένα που μπορούμε. Όποιος έρχεται σε ένα γήπεδο το κάνει για το άθλημα και επειδή αγαπάς την ομάδα σου, όχι επειδή μισείς μία άλλη. Αν αγαπάς την ομάδα σου γνωρίζεις την κατάσταση και ξέρεις και τι βλέπεις. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τα 1000 άτομα που έρχονται και στα μεγάλα και στα μικρά ματς. Είναι άνθρωποι με καλό επίπεδο που χαίρονται το παιχνίδι και μπορούν να διαχειριστούν τη νίκη και την ήττα με πολύ καλό τρόπο. Είναι μία πολύ καλή βάση για να δημιουργηθεί μία νέα γενιά φιλάθλων. Θα θέλαμε να εκπαιδεύσουμε τον κόσμο, αλλά για να γίνει αυτή η δουλειά χρειάζονται στελέχη και επαγγελματική δουλειά και εμείς δεν έχουμε αυτή τη δυνατότητα».

Για το αν ο κόσμος του ΠΑΟΚ είναι «ποδοσφαιρικός»: «Το προφίλ του φιλάθλου του ΠΑΟΚ είναι ποδοσφαιρικό και από εκεί και πέρα στηρίζει την ομάδα όπου υπάρχει επιτυχία. Αυτό που δεν καταφέραμε σαν ΚΑΕ είναι να δημιουργήσουμε ένα μπασκετικό κοινό που θα αγαπήσει το άθλημα και την ομάδα. Σε μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες αυτό είναι δουλειά επαγγελματιών, καθώς πρόκειται για επιστήμη. Εμείς μπορούμε να έχουμε μια ιδέα, αλλά δεν είμαστε ειδικοί. Επίσης χρειάζονται χρόνια για να φέρει αποτέλεσμα».

Αν πιστεύει ότι η διοίκηση έκανε ό,τι μπορούσε για να φέρει κόσμο στον γήπεδο: «Δεν νομίζω ότι υπάρχει συνταγή για να φέρεις τον κόσμο πίσω στο γήπεδο. Υπάρχει για να αποκτήσεις νέους φιλάθλους, αλλά όπως είπαμε χρειάζονται άλλα πράγματα. Εγώ όταν μιλάω με έναν άνθρωπο και η συζήτηση γυρίζει στη δεκαετία του ’90, κόβω την συζήτηση. Αν μου μιλάει κάποιος για το παρελθόν σημαίνει ότι δεν έρχεται στο γήπεδο και δεν ξέρει για την τωρινή ομάδα. Δεν μπορώ να κάνω τέτοιες συζητήσεις. Αδικούμε την ομάδα και τους εαυτούς μας. Γι’ αυτό τον λόγο δεν θέλω να κρεμάσουμε και τη φανέλα μου. Τη φανέλα μου με το νούμερο 7 θα την φοράει παιχταράς των επόμενων γενιών. Δεν μπορούμε να αμφισβητούμε συνέχεια την ομάδα που έχουμε, βλέποντας τι έχουμε κάνει πριν από 30 χρονιά. Θέλω να με ρωτάνε για την ομάδα που έχουμε τώρα».

Για το αν η ΚΑΕ οφείλει μεγάλα ποσά και το τι πρέπει να γνωρίζει ένας νέος χρηματοδότης: «Η ΚΑΕ είναι ανώνυμη εταιρεία και μερικά πράγματα δεν μπορούν να ειπωθούν δημόσια με τέτοια ευκολία. Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να έρθει και να πάρει όποια πληροφορία χρειάζεται. Δεν μπορούμε να ασχολούμαστε με όποιον μας λέει ότι θέλει να ασχοληθεί με την ομάδα και μπορεί να έχει στο μυαλό του να κερδίσει κάποια δημοσιότητα εις βάρος της ομάδας. Η προσέγγιση θα πρέπει να είναι πολύ σοβαρή. Να απευθυνθεί στον Ερασιτέχνη και μετά να ακολουθήσει τα βήματα που πρέπει. Τα οικονομικά στοιχεία της ομάδας ελέγχονται βάσει ισολογισμών και όποιος ορκωτός λογιστής έρθει, σε μία εβδομάδα θα έχει βγάλει όλα τα συμπεράσματα. Δεν υπάρχει κίνδυνος πτώχευσης που υπήρχε επί τέσσερα χρόνια και μόνο εμείς ξέραμε τι περνούσαμε εδώ κάθε μήνα. Υπάρχουν υποχρεώσεις που έχει κάθε ανώνυμη εταιρεία. Υπάρχουν ομάδες με μεγαλύτερα ανοίγματα από αυτό του ΠΑΟΚ, αλλά αυτές έχουν τη σιγουριά του ιδιοκτήτη».

"Μπορώ να συνεχίσω άλλα 100 χρόνια. Δεν έχω κάποιο ψυχολογικό βάρος"

Για το ότι έχει μείνει πολλά χρόνια σε αυτή τη θέση και για το πόσα χρόνια μπορεί να συνεχίσει: «Προσωπικά μπορώ να συνεχίσω άλλα 100 χρόνια. Δεν έχω κάποιο ψυχολογικό βάρος. Το χαίρομαι απεριόριστα, γιατί πιστεύω ότι κάνουμε κάτι πολύ δύσκολα. Πάντα το σωστό είναι το πιο δύσκολο που μπορείς να κάνεις. Το σωστό σημαίνει ότι δεν κάνεις δημόσιες σχέσεις με κανέναν, δεν θέλεις να ευχαριστήσεις κανέναν και. Από την πρώτη μέρα μειώσαμε τον προϋπολογισμό και μείωση των οικονομικών εκκρεμοτήτων. Όποιος και να ασχοληθεί ως Διοίκηση Πρωτοδικείου δεν μπορεί να δώσει κάτι παραπάνω. Κάτι παραπάνω μπορεί να δώσει μόνο ένας χρηματοδότης, που για κάποιο δικό του λόγο θα θέλει να έχει μια ομάδα. Τώρα αν έρθει αυτή η ώρα και αν είμαστε έτοιμοι για έναν τέτοιον άνθρωπο, είναι μία άλλη συζήτηση».

Τι περιμένει φέτος από την ομάδα: «Το έχασε ή κέρδισε η ομάδα είναι ένα συναίσθημα φιλάθλου. Θα ήθελα να έχω αυτή την πολυτέλεια να το νιώσω, αλλά δεν την έχω. Η λογική μου, αλλά αι της διοίκησης θα πρέπει να είναι ψυχρή. Όσο για το τι μπορεί να κάνει αυτή η ομάδα. Η ομάδα αυτή είναι ανταγωνιστική. Οι τραυματισμοί δυστυχώς, δεν προβλέπονται. Συμβαίνει σε όλες τις ομάδες στον κόσμο. Θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε τα πράγματα. Περιμένουμε τους τραυματίες και από εκεί και πέρα θα δούμε αν χρειάζονται ενισχύσεις για να έρθουν οι νίκες που όλοι τις θέλουμε».

Για το αν υπάρχει η οικονομική δυνατότητα για κάποια αλλαγή στο ρόστερ: «Μπορεί να γίνει αλλαγή βάσει των οικονομικών δυνατοτήτων. Εφόσον η ομάδα δεν είναι πλήρης στο γήπεδο, πώς μπορούμε να έχουμε εικόνα για τη ομάδα; Είναι ένα πολύ λεπτό ζήτημα αυτό της προσθήκης παίκτη και της αλλαγής στο ρόστερ. Τα παιδιά που παίζουν είναι άνθρωποι και πρέπει να μπορείς να διαχειριστείς την κατάσταση. Υπάρχουν κάποιες σκέψεις, σίγουρα».

Για τις εντυπώσεις του από το Basketball Champions League: Ήμουν πρόσφατα σε μια συνάντηση της διοργάνωσης. Μπορώ να μεταφέρω ότι οι άνθρωποι είναι πολύ ευχαριστημένοι από το ενδιαφέρον του κόσμου, από τα μέσα κοινωνικής δικτύωση και από τους χορηγούς. Σχεδόν όλες οι ομάδες που παίζουν στη διοργάνωση είναι στο top 5 των εθνικών πρωταθλημάτων. Όλα δείχνουν ότι είναι μια αρχή για τη διοργάνωση και θα έχει πολύ μέλλον.

Για την επιλογή του ΠΑΟΚ να διαλέξει το Champions League: « Για να μπεις στο Eurocup πρέπει να δώσεις προκαταβολικά κάποια χρήματα μέχρι τον Σεπτέμβρη. Εδώ όχι μόνο δεν υπάρχει αυτό, αλλά στη συνέχεια παίρνεις και κάποια χρήματα που θα σε βοηθήσουν στα βασικά έξοδα. Αυτό είναι το βασικό για μένα. Το επίπεδο είναι πολύ ψηλό και έχω την εντύπωση ότι με την απουσία των ισπανικών και των ρωσικών ομάδων, περίπου 15-20 ομάδες μπορούν να φτάσουν στο φάιναλ φορ. Η συμμετοχή θα παιχτεί στις λεπτομέρειες και αυτό είναι καλό».

"Μιλήσαμε με τον Μαυροκεφαλίδη, υπάρχει κοινή επιθυμία, αλλά θέλει εξωτερικό"

Για το γεγονός ότι δεν έχει γίνει αλλαγή παρά τους τραυματισμούς: «Ο βασικός τραυματισμός ήταν σε Έλληνα παίκτη (Μαργαρίτη) και έτσι η αλλαγή είναι πολύ πιο δύσκολη. Η εκτίμηση για τον τραυματισμό του Πέινερς ήταν διαφορετική, καθώς πιστεύαμε ότι θα επανέλθει πιο γρήγορα. Για να συμμετέχει μια ομάδα σε ένα πρωτάθλημα σαν το ελληνικό και να είναι ανταγωνιστικοί στην Ευρώπη, πρέπει να έχει πολύ μεγάλο ρόστερ. Χρειάζεται έμπειρους και καλούς παίκτες για να το στηρίξεις. Εμείς δεν έχουμε την οικονομική δυνατότητα να το στηρίξουμε αυτό».

Για το στάδιο στο οποίο βρίσκονται οι συζητήσεις με τον Ιβάν Σαββίδη: «Εγώ μπορώ να πω μόνο την επιθυμία μου. Να είναι καλά αυτός ο άνθρωπος και να του πηγαίνουν όλα καλά, για να έχει την όρεξη να μας στηρίζει. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο».

Για τη φημολογία περί ενδιαφέροντος για τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη: «Υπήρξαν συζητήσεις με τον Λουκά. Υπάρχει διάθεση από τον παίκτη. Απλά όταν έγινε η κουβέντα, ο παίκτης προτιμούσε να αγωνιστεί στο εξωτερικό και πιθανότατα δεν έχει καταλήξει ακόμα ο ίδιος. Βέβαια, υπάρχει και μεγάλη επιθυμία της ομάδας να αποκτήσει τον Μαυροκεφαλίδη, καθώς πιστεύουμε ότι μπορεί να μας αλλάξει επίπεδο. Φυσικά, δεν έχουμε μπει ποτέ σε οικονομικές λεπτομέρειες, που είναι και το πιο λεπτό θέμα. Υπήρχε μόνο η διάθεση και από τις δύο μεριές».

Για το μεταγραφικό κομμάτι: «Γίνονται καθημερινά συζητήσεις, παρακολουθείται η αγορά και αν προκύψει κάτι προσιτό. Τα περιθώρια μας είναι στενά. Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες γιατί η ομάδα έχει παιχνίδι αύριο. Όταν ένας παίκτης παίζει στην ομάδα μας, είναι ο καλύτερος που υπάρχει και του έχουμε εμπιστοσύνη»

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ