ΠΑΟΚ

Πρέλεβιτς: "Αφιερωμένη η νίκη στον Σαββίδη"

Πρέλεβιτς: "Αφιερωμένη η νίκη στον Σαββίδη"
EUROKINISSI

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς αφιέρωσε τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Άρη στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης στον Ιβάν Σαββίδη, τον "άνθρωπο που έχει δώσει όραμα σε όλο το σύλλογο και μας έχει συσπειρώσει όλους δίπλα του".

Ένα πρόβλημα υγείας κράτησε τον Μπάνε Πρέλεβιτς μακριά από το Nick Galis Hall, με αποτέλεσμα ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ να μην δει από κοντά την σπουδαία νίκη της ομάδας του επί του Άρη .

Περίπου τρεις ώρες μετά από το φινάλε του ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, ο Μπάνε Πρέλεβιτς αφιέρωσε τη μεγάλη νίκη στον Ιβάν Σαββίδη, τον οποίο χαρακτήρισε ως τον άνθρωπο που συσπείρωσε άπαντες δίπλα του.

" Συγχαρητήρια σε όλους για τη σημερινή νίκη. Μπορεί σαν αποτέλεσμα να μην καθορίζει κάτι, αλλά ήταν μία νίκη που ήθελε καρδιά και ψυχή, βασικά χαρακτηριστικά που υπάρχουν στο DNA του ΠΑΟΚ. Για αυτό θα ήθελα με την σειρά μου να την αφιερώσω στον Ιβάν Σαββίδη και στην οικογένειά του. Στον άνθρωπο που έχει δώσει όραμα σε όλο το σύλλογο και μας έχει συσπειρώσει όλους δίπλα του. Είμαι βέβαιος πως θα οδηγήσει τον ΠΑΟΚ εκεί που του αξίζει", αναφέρεται χαρακτηριστικά στην γραπτή δήλωση του προέδρου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ