ΠΑΟΚ

Πιο πολύτιμος από ποτέ ο Μαργαρίτης

Πιο πολύτιμος από ποτέ ο Μαργαρίτης

Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης την τρέχουσα σεζόν εμφανίζεται καλύτερος τόσο στο σκοράρισμα όσο και στο σύστημα αξιολόγησης σε σύγκριση με τις προηγούμενες αγωνιστικές χρονιές που έπαιξε στον "Δικέφαλο".

Mπορεί να βοηθήσει είτε στο σκοράρισμα, είτε απλώς κάνοντας άλλες -σημαντικές- δουλειές στο παρκέ. Ο λόγος για τον Βαγγέλη Μαργαρίτη ο οποίος όλα αυτά τα χρόνια που αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ, αποτελεί ένα ιδιαίτερα πολύτιμο "εργαλείο" για τον "Δικέφαλο".

Ο Έλληνας φόργουορντ, που στον αγώνα με τον Αρκαδικό πέτυχε 14 πόντους και έτσι έβαλε κι αυτός το λιθαράκι του για να επιστρέψει στις νίκες ο ΠΑΟΚ (έπειτα από έξι σερί ήττες στη Basket League), φέτος (2015-16) κάνει ιδιαίτερα καλή χρονιά.

Έχει 9 πόντους μέσο όρο στο πρωτάθλημα ενώ συγκεντρώνει 13 βαθμούς ανά παιχνίδι στο ranking. Αν δούμε τι έκανε στο σκοράρισμα και τι βαθμούς είχε στο σύστημα αξιολόγησης τις προηγούμενες σεζόν που έπαιξε στον ΠΑΟΚ, θα διαπιστώσουμε πως η τρέχουσα αγωνιστική περίοδος είναι η καλύτερη για τον Μαργαρίτη αναφορικά με το διάστημα που ανήκει στον "Δικέφαλο".

Ο τελευταίος φέτος (2015-16) έχει τον μεγαλύτερο μέσο όρο πόντων ενώ εμφανίζεται πιο πολύτιμος από ποτέ στους "ασπρόμαυρους" καθώς ο μέσος όρος βαθμών στο σύστημα αξιολόγησης είναι ανεβασμένος (2015-16) σε σχέση με τις προηγούμενες σεζόν. Το μόνο σίγουρο είναι πως αποδεικνύεται σωστή η απόφαση από πλευράς ΠΑΟΚ την περσινή αγωνιστική χρονιά να "τρέξει" άμεσα το θέμα της παραμονής του στον "Δικέφαλο" αφού ο Μαργαρίτης είναι ιδιαίτερα σημαντικός παίκτης για τους "ασπρόμαυρους" (πέραν αυτού, έχει εξαιρετικό χαρακτήρα και αυτό είναι κάτι στο οποίο στέκονται στον ΠΑΟΚ καθώς πάντα δίνουν σημασία στο συγκεκριμένο θέμα).

Ο Μαργαρίτης κατά το διάστημα που αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ

Σεζόν 2012-13 (πρωτάθλημα):

Πόντοι (μέσος όρος): 7

Ranking (μέσος όρος): 9,2 βαθμοί

Σεζόν 2013-14 (πρωτάθλημα):

Πόντοι (μέσος όρος): 7,1

Ranking (μέσος όρος): 8,3 βαθμοί

Σεζόν 2014-15 (πρωτάθλημα):

Πόντοι (μέσος όρος): 7,5

Ranking (μέσος όρος): 8,6 βαθμοί

Σεζόν 2015-16 (πρωτάθλημα):

Πόντοι (μέσος όρος): 9

Ranking (μέσος όρος): 13 βαθμοί

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ