ΠΑΟΚ

Πέτεγουεϊ: "Θα δίνω τα πάντα για την ομάδα"

Πέτεγουεϊ: "Θα δίνω τα πάντα για την ομάδα"

Ο Τεράν Πέτεγουεϊ δήλωσε ανυπόμονος να φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ και ότι θα δώσει τα πάντα για την ομάδα, στις πρώτες δηλώσεις που έκανε ως παίκτης του "δικεφάλου".

Σε μία κίνηση που ελπίζει ότι θα τον ανεβάσει επίπεδο προχώρησε το απόγευμα της Πέμπτης ο ΠΑΟΚ, προσθέτοντας στο ρόστερ του τον Τεράν Πέτεγουεϊ . Ο Αμερικανός φόργουορντ έπαιξε την προηγούμενη σεζόν στην γαλλική Ναντέρ, έχει γνώση του ευρωπαϊκού μπάσκετ και ανυπομονεί να βοηθήσει τον "δικέφαλο" στις κρίσιμες αναμετρήσεις που έχει μπροστά του με την Καρσίγιακα για τη φάση των "16" του Basketball Champions League.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ έκανε τις πρώτες δηλώσεις του σάιτ της ΚΑΕ, όπου αναφέρθηκε στην πρώτη επαφή που είχε με τον Ηλία Παπαθεοδώρου,

Αναλυτικά η συνέντευξη του Τεράν Πέτεγουεϊ:

- Ποιες είναι οι σκέψεις για την νέα πρόκληση που έχεις μπροστά σου;

Είμαι πολύ ενθουσιασμένος με την ευκαιρία που μου δίνουν ο ΠΑΟΚ και ο Ηλίας Παπαθεοδώρου. Είμαι έτοιμος να αγωνιστώ και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

- Τι γνωρίζεις για τον ΠΑΟΚ;

Ξέρω για την μεγάλη παράδοση της ομάδας και όποιον και να ρώτησα μου είπε πολύ καλά λόγια για τον ΠΑΟΚ, τους φιλάθλους και την πόλη. Γνωρίζω επίσης τον Phil Goss, με τον οποίο έπαιξα αντίπαλος στην Ιταλία.

- Έχεις μιλήσει με τον Ηλία Παπαθεοδώρου;

Ναι έχουμε μιλήσει με τον προπονητή και μου έχει πει τι θέλει να φέρω στην ομάδα. Ήταν μια πολύ ωραία συζήτηση και πραγματικά ανυπομονώ να παίξω στον ΠΑΟΚ.

- Ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του τους αγώνες με τηνPinarKarsiyakaγια τη φάση των 16 τουBasketballChampionsLeague. Τι πιστεύεις για αυτά τα παιχνίδια;

Ναι το γνωρίζω! Το Basketball Champions League είναι ένα σπουδαίο πρωτάθλημα και το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ πέρασε στην επόμενη φάση δείχνει πολλά για την δυναμικότητα της ομάδας. Ανυπομονώ για τους αγώνες με την Pinar Karsiyaka.

- Τι ξέρεις για τηνBasketLeague;

Ξέρω ότι είναι ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, ένα από τα καλύτερα της Ευρώπη. Έχει πολύ καλή φήμη.

- Τι να περιμένει ο κόσμος από σένα;

Έναν παίκτη που θα δίνει τα πάντα για την ομάδα σε κάθε παιχνίδι. Είμαι ένας παίκτης με πολλή ενέργεια. Είμαι σε πολύ καλή φυσική κατάσταση και θα είμαι σε θέση να αγωνιστώ από τα αμέσως επόμενα παιχνίδια της ομάδας.

Photo credits: DR

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ