ΠΑΟΚ

Περιμένοντας τον Σχορτσανίτη...

Περιμένοντας τον Σχορτσανίτη...

Ο ΠΑΟΚ έχει μεταφέρει στην πλευρά του Σοφοκλή Σχορτσανίτη την διάθεσή του για συνεργασία και τώρα ελπίζει ο παίκτης να πει το "ναι".

Εν αναμονή των εξελίξεων στην υπόθεση του Σοφοκλή Σχορτσανίτη, του οποίου το όνομα είχαμε αποκαλύψει για τον ΠΑΟΚ την Τρίτη, βρίσκονται στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Από τον "Δικέφαλο" (όπως προκύπτει ανεπίσημα) έχουν ενημερώσει την πλευρά του διεθνή σέντερ για την διάθεση που υπάρχει για συνεργασία και τώρα περιμένουν την -θετική- απόφασή του (συγκρατημένη αισιοδοξία φαίνεται να υπάρχει).

Στις τάξεις των "ασπρόμαυρων" θεωρούν πως ο "Σόφο" με τον Σούλη Μαρκόπουλο στην ομάδα (ο Έλληνας κόουτς πάντα... αναδεικνύει τους ψηλούς) μπορεί να κάνει ένα... restart στην καριέρα του. Κάτι που δείχνει να είναι αμοιβαίο και στις σκέψεις του μέχρι προχθές σέντερ του Ερυθρού Αστέρα.

Ουσιαστικά, όπως και σε άλλες περιπτώσεις παικτών παλαιότερα, ο "Δικέφαλος" δεν μπορεί να προσφέρει πολλά χρήματα (άλλωστε ο "Σόφο" είναι πάρα πολύ ακριβός) αλλά την ευκαιρία ο εκάστοτε καλαθοσφαιριστής να βρει μετά τον ΠΑΟΚ ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο. Κάτι που ισχύει και από πλευράς του Σχορτσανίτη που βλέπει την ομάδα της Θεσσαλονίκης ένα προσωπικό στοίχημα για να κερδίσει. Ποιο είναι αυτό; Μέσα από τις καλές του εμφανίσεις τόσο στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ όσο και στο νοκ άουτ ημιτελικό του Κυπέλλου στο Κερατσίνι κόντρα στον Φάρο στις 12 Δεκεμβρίου να επιστρέψει στην Euroleague. Και πιο συγκεκριμένα στην φάση του ΤΟΡ16 ενώ λόγω της παρουσίας με τον Ερυθρό Αστέρα στις δύο πρώτες αγωνιστικές της Euroleague δεν μπορεί να αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του Μαρκόπουλου σε αυτό το χρονικό σημείο στο Eurocup.

Το ερώτημα που τίθεται τώρα είναι αν θα υπάρξει συμφωνία μεταξύ της διοίκησης της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και του Σχορτσανίτη είτε στο υπόλοιπο της ημέρας είτε αύριο. Και το επόμενο που θα γεννηθεί αυτόματα θα είναι αν θα προλάβει να κάνει το ντεμπούτο του το απόγευμα της Δευτέρας στο PAOK Sports Arena κόντρα στον Ολυμπιακό για την 4η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Στα συν πάντως για τον "Δικέφαλο" το γεγονός ότι ο διεθνής σέντερ έχει επιστρέψει ήδη από το Βελιγράδι μετά το διαζύγιό του με τον Ερυθρό Αστέρα στην Αθήνα.

Στους υποψήφιους για την ενίσχυση της θέσης του σέντερ θα μπορούσε να είναι και ο Τζελίλ Ακιντέλε που αναμένεται να μείνει ελεύθερος (τυπικά ακόμη δεν είναι) από την Γιεσιλγκιρεσούν. Στους υποψήφιους και μόνο όμως αφού ο Σχορτσανίτης είναι προ των πυλών της επιστροφής του μετά από 10 χρόνια στην Θεσσαλονίκη τη φορά αυτή για λογαριασμό του ΠΑΟΚ και όχι του Άρη (2004-2005), ενώ νωρίτερα είχε φορέσει και την φανέλα του Ηρακλή (2000-2003).

Στο μεταξύ εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως στην πιάτσα των ατζέντηδων μεταφέρθηκε πως υπάρχει ένα ενδεχόμενο ο "Δικέφαλος" να ασχοληθεί κάποια στιγμή με παίκτη στο "4" που να μπορεί να παίζει και στο "5". Στο "4" μπορούν να προσφέρουν οι Μαργαρίτης, Κακαρούδης και Μάρκοβιτς, εκτός κι αν μελλοντικά προκύψει... θέμα σε ό,τι αφορά την συνεργασία με τον Σέρβο (για την ώρα βέβαια αυτό φαίνεται να είναι "τραβηγμένο" σενάριο), ο οποίος δεν έχει κάνει ιδιαίτερα καλά ματς με εξαίρεση αυτό με την Μπεσίκτας που είχε θετική παρουσία.

Σε ό,τι αφορά το θέμα του Σχορτσανίτη, ατζέντηδες που έχουν επαφές με στελέχη του ΠΑΟΚ τονίζουν πως έχουν την αίσθηση πως το θέμα του "γάμου" μεταξύ των δύο πλευρών θα "κλείσει" θετικά...

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ