ΠΑΟΚ

Παπαθεοδώρου: "Θέλει χρόνο ακόμα ο Χαραλαμπόπουλος"

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ (MOTION TEAM)
ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ηλίας Παπαθεοδώρου, μίλησε στο πλαίσιο της Media Day της ομάδας, δηλώνοντας πως η επιστροφή του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου στην δράση αργεί ακόμα, ενώ αναφέρθηκε και στον αγώνα Κυπέλλου με τον Άρη στις 4 Οκτωβρίου.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ηλίας Παπαθεοδώρου, θα ήθελε σίγουρα να έχει στην διάθεσή του τον τραυματία Βασίλη Χαραλαμπόπουλο (επέμβαση στους κοιλιακούς). Ξέρει όμως ότι θα πρέπει να περιμένει ακόμα, κάτι που αποκάλυψε και ο ίδιος μιλώντας στη Media Day του ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα, ο έμπειρος τεχνικός δήλωσε αναφορικά με την πορεία της αποθεραπείας του διεθνή φόργουορντ, αλλά και του Όουεν Κλάσεν: " Ο Κλάσεν θα δοκιμάσει σήμερα (29/9)να προπονηθεί με την ομάδα. Θα δούμε την κατάσταση του. Είχαμε το θέμα και με τον Χαραλαμπόπουλο. Αυτός θέλει λίγο καιρό ακόμη". Ο Παπαθεοδώρου ωστόσο δεν αναφέρθηκε μόνο σε αυτά τα δύο θέματα, αλλά και στους στόχους της ομάδας για φέτος, την πορεία της προετοιμασίας, αλλα και τον αγώνα Κυπέλλου με τον Άρη που είναι προγραμματισμένος για τις 4 Οκτωβρίου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του ΠΑΟΚ:

Για την πορεία της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ και τους στόχους της ομάδας: " Έχουμε ολοκληρώσει την προετοιμασία μας. Είμαστε σε ένα επίπεδο που μπορούμε να ξεκινήσουμε τα επίσημα παιχνίδια, θέλουμε βέβαια λίγο χρόνο. Όμως η προετοιμασία μας, μας κάνει να αισιοδοξούμε για φέτος. Για τους στόχους μας, θέλουμε να κάνουμε κάτι καλό και στις τρεις διοργανώσεις που συμμετέχουμε".

Για το ματς του Κυπέλλου με τον Άρη στις 4 Οκτωβρίου:" Θα προετοιμαστούμε να κερδίσουμε το παιχνίδι με τον Άρη. Θα πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας για να τα καταφέρουμε. Θεωρώ ότι ο Άρης θα είναι μία άλλη ομάδα σε σχέση με αυτήν που έκανε προετοιμασία. Εμείς θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτό το παιχνίδι".

Για το γεγονός ότι θα καθίσει για πρώτη φορά στον πάγκο του ΠΑΟΚ σε επίσημο παιχνίδι σε ένα ντέρμπι με τον Άρη:" Θα παίξουμε με όλους τους μεγάλους αντιπάλους. Πρέπει να παίξουμε σαν ΠΑΟΚ κόντρα στον Άρη. Το μέγεθος της ομάδας είναι μεγαλύτερο από όλους μας".

Για το επίπεδο ετοιμότητας του ΠΑΟΚ:" Για την εποχή είμαστε σε καλό επίπεδο. Το τελευταίο τουρνουά που παίξαμε ήταν πολύ σημαντικό. Δείξαμε χαρακτήρα, που είναι κάτι που μετράει, όταν έχεις συνεχόμενα παιχνίδια. Πρέπει βέβαια να βελτιώσουμε κάποια σημεία σε άμυνα και επίθεση".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ