ΠΑΟΚ

Παπαθεοδώρου: "Πολύ σημαντική νίκη"

Παπαθεοδώρου: "Πολύ σημαντική νίκη"

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου εξήγησε πώς ο ΠΑΟΚ νίκησε την ΑΕΚ, στάθηκε στη σημασία της επιτυχίας της ομάδας του και τόνισε την πολύ εμφάνιση των παικτών του.

Ο ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Stoxima.gr Basket League επικράτησε της ΑΕΚ κάνοντας ένα μεγάλο βήμα για να πάρει την 3η θέση της κανονικής διάρκειας και ο Ηλίας Παπαθεοδώρου είχε κάθε λόγο να μείνει ικανοποιημένος από όσα έδειξε η ομάδα του στο ΟΑΚΑ.

"Ήταν μια σημαντική νίκη για εμάς απέναντι σε έναν αντίπαλο, ο οποίος προέρχεται από πολύ μεγάλες επιτυχίες το τελευταίο δίμηνο, όπως η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας και την πρόκριση στο Final Four του Basketball Champions League. Θεωρώ ότι η συγκέντρωσή μας ειδικά μετά το πρώτο δεκάλεπτο ήταν σε πολύ καλό επίπεδο. Πράγματα τα οποία είχαμε συζητήσει με τα παιδιά, ειδικά στην άμυνά μας τα εκτελέσαμε με καλό τρόπο. Δώσαμε πράγματα στην ΑΕΚ που θεωρούσαμε ότι δεν μπορεί να τα υποστηρίξει το ίδιο καλά, όπως υποστηρίζει κάποια άλλα και ταυτόχρονα εκτελέσαμε πολύ καλά το σύνολο των επιθέσεων μας, έχοντας σχεδόν πάντα καλές αποφάσεις και καλές δημιουργίες. Αν εξαιρέσουμε ένα κομμάτι που η ΑΕΚ μπήκε πολλά καλά στις αλλαγές στα σκριν και μας πάγωσε το ρυθμό και την κυκλοφορία, στα υπόλοιπα λεπτά είχαμε πάντα έξτρα πάσες και ανοιχτά σουτ. Νομίζω ότι κάναμε μια πολύ καλή εμφάνιση για μεγάλο διάστημα του παιχνιδιού, γιατί αλλιώς δεν μπορείς να κερδίσεις μια ομάδα σαν την ΑΕΚ στο γήπεδό της", είπε αρχικά ο προπονητής του ΠΑΟΚ.

Τέλος, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου έδωσε "συγχαρητήρια στους παίκτες για την σημερινή τους εμφάνιση, αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφερόμαστε όλο αυτό το διάστημα μετά τον αποκλεισμό μας από την Ευρώπη. Νομίζω ότι ο χρόνος που έχουμε για να προετοιμάσουμε τα παιχνίδια μας είναι περισσότερος και αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να είμαστε πιο έτοιμοι σε κάθε παιχνίδι του ελληνικού πρωταθλήματος. Καλή συνέχεια στην ΑΕΚ και καλή επιτυχία στο Final Four του Basketball Champions League".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ