ΠΑΟΚ

Παπαθεοδώρου: "Να ελέγξουμε τον ρυθμό"

Παπαθεοδώρου: "Να ελέγξουμε τον ρυθμό"
EUROKINISSI

Ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στην έδρα του Κόροιβου (09/1, 18:30) με τον Ηλία Παπαθεοδώρου να υπογραμμίζει αυτά που πρέπει να κάνει η ομάδα του για να φτάσει στο θετικό αποτέλεσμα.

Με στόχο την 5η νίκη στη Stoiximan.gr Basket League, ο ΠΑΟΚ (4-3) αναχώρησε με προορισμό την Αμαλιάδα. Ο "Δικέφαλος" αντιμετωπίζει τον Κόροιβο (3-4), με τον Ηλία Παπαθεοδώρου να μην έχει απουσίες.

Συγκεκριμένα, στην αποστολή βρίσκονται οι Όουεν Κλάσεν, Λίνος Χρυσικόπουλος, Ουσμάν Κρουμπάλι, Αντώνης Κόνιαρης, Απόλλων Τσόχλας, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Θοδωρής Ζάρας, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Δημήτρης Κατσίβελης, Φιλ Γκος, Λάκι Τζόουνς και Μπράντον Τρις.

O head coach του ΠΑΟΚ, υπογράμμισε πως: " Ο Κόροιβος είναι μια ομάδα που στο γήπεδο της παίζει με ενθουσιασμό. Είναι μια πολύ νεανική ομάδα που έχει πολύ ενέργεια και της αρέσει να τρέχει. Εμείς πρέπει να ελέγξουμε το ρυθμό του παιχνιδιού και να είμαστε σοβαροί για 40 λεπτά για να καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη".

Για να συμπληρώσει: " Τις τελευταίες δύο προπονήσεις δουλέψαμε για πρώτη φορά όλοι μαζί χωρίς απουσίες και αυτό είναι κάτι που θα μας βοηθήσει στη συνέχεια. Το τελευταίο διάστημα έχουμε λιγότερα ταξίδια και περισσότερο χρόνο για να δουλέψουμε στο γήπεδο. Το πρόγραμμα ήταν πολύ δύσκολο στην αρχή, ενώ τώρα έχει γίνει πιο βατό και αυτό φαίνεται από τις εμφανίσεις μας, αλλά θα πρέπει να λειτουργούμε καλά και στις δύο περιπτώσεις".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ