ΠΑΟΚ

Παπαθεοδώρου: "Να είμαστε έτοιμοι για την αντίδραση της ΑΕΚ"

Παπαθεοδώρου: "Να είμαστε έτοιμοι για την αντίδραση της ΑΕΚ"
EUROKINISSI

Ο ΠΑΟΚ άρχισε την αντίστροφη μέτρηση για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ (19/5, 16:00) και ο Ηλίας Παπαθεοδώρου θέλει η ομάδα του να εμφανιστεί έτοιμη να αντιμετωπίσει την αντίδραση της Ένωσης.

Ο ΠΑΟΚ έκανε το 1-0 στην προημιτελική σειρά της Stoiximan.gr Basket League, αλλά γνωρίζει πως το έργο του απέναντι στην ΑΕΚ (19/5, 16:00) στο ΟΑΚΑ μόνο εύκολο δεν θα είναι και για αυτό ο Ηλίας Παπαθεοδώρου θέλει οι παίκτες του να παραμείνουν συγκεντρωμένοι και αποφασιστικοί σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού.

"Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε την αντίδραση της ΑΕΚ, που σίγουρα θα θέλει να ισοφαρίσει και να πάει την σειρά σε τρίτο παιχνίδι. Στόχος μας είναι να κρατήσουμε όλα τα θετικά στοιχεία που παρουσιάσαμε στο πρώτο παιχνίδι, την ατομική μας άμυνα, την ενέργεια που δείξαμε στο δεύτερο ημίχρονο, τις καλές αποφάσεις που πήραμε σε κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού στην επίθεσή μας και φυσικά να είμαστε συγκεντρωμένοι και αποφασιστικοί για 40 λεπτά", δήλωσε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του.

Οι "ασπρόμαυροι" το απόγευμα της Παρασκευής (18/5) προπονήθηκαν στο ΟΑΚΑ, όπου και ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με την Ένωση, ενώ το "παρών" στο κλειστό γήπεδο των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων έδωσαν ο Μπάνε Πρέλεβιτς, ο Νίκος Σταυρόπουλος, ο Τέλης Ζουρνατσίδης και ο τραυματίας Απόλλωνας Τσόχλας, ο οποίος για ψυχολογικούς λόγους έχει ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας του στην Αθήνα.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ