ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Το promo video με πρωταγωνιστή τον Βιεϊρίνια

ΠΑΟΚ: Το promo video με πρωταγωνιστή τον Βιεϊρίνια

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια έβαλε την μπασκετική φανέλα του, έκανε σουτάκια και κάλεσε τους οπαδούς του ΠΑΟΚ να αγοράσουν εισιτήρια διαρκείας για τη νέα σεζόν (VIDEO).

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια δεν κρύβει την αγάπη του για το μπάσκετ. Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής πηγαίνει συχνά στην PAOK Sports Arena και παρακολουθεί την μπασκετική ομάδα του ΠΑΟΚ , κάτι που σκοπεύει να κάνει και τη νέα χρονιά. Αυτό το καλοκαίρι βοηθάει μάλιστα και στην προώθηση των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα σεζόν.

Ο αρχηγός του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ φόρεσε λοιπόν την μπασκετική φανέλα του, πήγε στο παλατάκι, έριξε μερικά σουτάκια και πήρε μέρος στο σχετικό video που ανάρτησε η ΚΑΕ, απευθύνοντας κάλεσμα προς τους οπαδούς της ομάδας να πράξουν το ίδιο.

" Το μπάσκετ μου αρέσει, γιατί είναι πολύ ωραίο άθλημα. Κάθε φορά που έχω ελεύθερο χρόνο έρχομαι στο παλατάκι και βλέπω μπάσκετ. Μετά το soldout των διαρκείας στην Τούμπα ήρθε η ώρα να γεμίσουμε το παλατάκι. Πρέπει όλοι να στηρίξουμε την ομάδα μπάσκετ", λέει ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής στο σχετικό video που ανάρτησε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Δείτε το promo video της ΚΑΕ ΠΑΟΚ για τα εισιτήρια διαρκείας:

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ