ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Τεστ κορονοϊού και αναχώρηση για Αθήνα

BASKET LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÑÅÈÕÌÍÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
BASKET LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÑÅÈÕÌÍÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Οι παίκτες και τα υπόλοιπα μέλη του ΠΑΟΚ υποβλήθηκαν σε τεστ κορονοϊού και στην συνέχεια αναχώρησαν για την Αθήνα για τα φιλικά με ΑΕΚ και Λαύριο, ενώ θα ακολουθήσει φιλικό με τον Προμηθέα στην Πάτρα.

Οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο του ΠΑΟΚ έκαναν τα απαραίτητα τεστ κορονοϊού και ακολούθως η αποστολή της ομάδας αναχώρησε για την Αθήνα, όπου θα δώσει σειρά φιλικών.

Συνολικά, ο "Δικέφαλος" θα δώσει τρία φιλικά, δύο στην Αθήνα, κόντρα στην ΑΕΚ (16/9-17:00, ΟΑΚΑ) και το Λαύριο (17/9-18:00, Κ.Γ. Λαυρίου) και ένα στην Πάτρα κόντρα στον Προμηθέα (19/9-17:00, “Δημήτρης Τόφαλος”).

Εκτός αποστολής έμειναν οι Δημήτρης Κακλαμανάκης, Άλαν Χέρντον, ενώ εκτάκτως έμεινε εκτός και ο Αντώνης Παπασαβόγλου ο οποίος υπέστη διάστρεμμα στο αριστερό πόδι στην σημερινή προπόνηση.

Οι παίκτες που θα έχει ο Κώστας Μέξας στην διάθεσή του είναι οι: Μπο Μπιτς, Ζερμέν Λοβ, Μαλκόμ Γκρίφιν, Γιώργος Τσαλμπούρης, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Αντώνης Καραγιαννίδης, Κωνσταντίνος Ιατρίδης, Γιώργος Καμπερίδης, Νώντας Παπαντωνίου, Έλστον Τέρνερ, Ελία Μίτρου Λονγκ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ