ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Συναντήθηκε με τον Μέξα ο Ζουρνατσίδης

ΠΑΟΚ: Συναντήθηκε με τον Μέξα ο Ζουρνατσίδης

Ο Τέλης Ζουρνατσίδης συναντήθηκε σήμερα με τον Κώστα Μέξα, ολοκληρώνοντας τις επαφές για τους υποψήφιους για τη θέση του πρώτου προπονητή του ΠΑΟΚ.

Μεταξύ του Κώστα Φλεβαράκη και του Κώστα Μέξα θα κληθεί να επιλέξει ο ΠΑΟΚ τον διάδοχο του Ηλία Παπαθεοδώρου στον πάγκο της ομάδας. Ο team manager Τέλης Ζουρνατσίδης είχε σήμερα δίωρη συνάντηση με τον Κώστα Μέξα στο κλειστό του ΠΑΟΚ, μία ημέρα μετά τη συζήτηση με τον Κώστα Φλεβαράκη , τον έτερο υποψήφιο για τη θέση.

Από τη στιγμή που ολοκληρώθηκαν οι συζητήσεις και με τους δύο, το μόνο που απομένει πλέον η απόφαση του "δικέφαλου" για το νέο προπονητή της ομάδας, ώστε την επόμενη εβδομάδα ο ΠΑΟΚ να ξεκινήσει ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου και να προχωρήσει όλα τα μεταγραφικά θέματα.

Άλλωστε, παράλληλα με τις συναντήσεις που είχε ο Ζουρνατσίδης με τους υποψήφιους προπονητές, στο "Παλατάκι" τρέχουν και το θέμα των ανανεώσεων των παικτών από την περσινή ομάδα, έχοντας κάνει ήδη επαφές με τους εκπροσώπους του Λίνου Χρυσικόπουλου και του Βαγγέλη Μαργαρίτη,.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ