ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Συνάντηση Πρέλεβιτς με υποψήφιο επενδυτή για την ΚΑΕ

ΠΑΟΚ: Συνάντηση Πρέλεβιτς με υποψήφιο επενδυτή για την ΚΑΕ
MOTIONTEAM

Θετικά νέα μετά από αρκετό καιρό για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς όπως έγινε επίσημα γνωστό, ο Μπάνε Πρέλεβιτς κι ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Θανάσης Κατσαρής συναντήθηκαν σε πολύ καλό κλίμα με εκπρόσωπο ομάδας επιχειρηματιών που ενδιαφέρονται για την ΚΑΕ!

Ο ΠΑΟΚ έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά τον τελευταίο καιρό και φέτος κατάφερε με μεγάλη δυσκολία να ολοκληρώσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις. Φαίνεται, όμως, πως υπάρχει λύση στον ορίζοντα. Όπως έγινε γνωστό από τον "Δικέφαλο", ο Μπάνε Πρέλεβιτς κι ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, Θανάσης Κατσαρής, συναντήθηκαν σε πολύ καλό κλίμα με τον Γιώργο Καραμάνο, ο οποίος εκπροσωπεί ομάδα επιχειρηματιών που ενδιαφέρονται για την ΚΑΕ.

"Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στη Θεσσαλονίκη, συνάντηση του Προέδρου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ κ. Μπάνε Πρέλεβιτς και του Προέδρου του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ κ. Θανάση Κατσαρή με τον κ. Γιώργο Καραμάνο, ο οποίος εκπροσωπεί ομάδα επιχειρηματιών που ενδιαφέρονται για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Η πρώτη αυτή συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα και με ξεκάθαρη διάθεση συνεργασίας για την επόμενη μέρα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Θα ακολουθήσουν και άλλες συναντήσεις μεταξύ των δύο πλευρών στο πλαίσιο ενημέρωσης για όλα όσα έχουν σχέση με την ΚΑΕ ΠΑΟΚ", αναφέρει η ενημέρωση της ΚΑΕ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ