ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Συμφώνησε με τον Αμάνζε Εγκεκέζε

ΠΑΟΚ: Συμφώνησε με τον Αμάνζε Εγκεκέζε
AP Photo/Mark Humphrey AP PHOTO/MARK HUMPHREY

O ΠΑΟΚ συμφώνησε με τον Αμερικανό φόργουορντ (νιγηριανής καταγωγής) Αμάνζε Εγκεκέζε, που έπαιζε την προηγούμενη χρονιά στην Ιαπωνία.

Οι κινήσεις συνεχίζονται στον ΠΑΟΚ . Δύο ημέρες μετά την απόκτηση του Αντουέιν Γουίγκινς , ο "δικέφαλος" συμφώνησε και με τον Αμάνζε Εγκεκέζε, που τελείωσε το κολέγιο στο Μπελμόντ το 2017/18 και άρχισε την επαγγελματική καριέρα του από το πρωτάθλημα της Ιαπωνίας την προηγούμενη σεζόν.

Ο 23χρονος Εγκεκέζε είναι Αμερικανός με νιγηριανή καταγωγή, έχει ύψος 2,03μ. και παίζει στις θέσεις "3" και "4". Την προηγούμενη χρονιά είχε 25,5 πόντους, 4,0 ριμπάουντ, 7,0 ασίστ στους δύο αγώνες που έπαιξε στην ιαπωνική Νιγκάτα Άλμπιρεξ.

Το Σάββατο (31/9) άρχισε προπονήσεις με τους "μελανόλευκους" και ο Ζήσης Σαρικόπουλος , λίγες ώρες μετά την άφιξή του στην Θεσσαλονίκη. Σήμερα (1/9) ο ΠΑΟΚ έχει ρεπό, ενώ το μεσημέρι αναμένεται η άφιξη των πρώτων ξένων παικτών. Η αρχή θα γίνει με τον Ζέιν Νόουλς (15:20) και θα ακολουθήσει το βράδυ (20:35) ο Άνταμ Σμιθ. Την Δευτέρα (2/9, 20:35) αναμένεται και ο Τζεκουάν Λιούις.

Photo credits: AP Photo/Mark Humphrey

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ