ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Στο γήπεδο στη 1 τα ξημερώματα

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙΔΕΩΝ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙΔΕΩΝ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η αποστολή του ΠΑΟΚ έφτασε στη Θεσσαλονίκη στη 1 τα ξημερώματα και κατευθύνθηκε στο "Παλατάκι" όπου ο Κώστας Χαραλαμπίδης μίλησε με σκληρή γλώσσα στους παίκτες μετά την ήττα - αποκλεισμό από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε (πολύ) κατώτερος των περιστάσεων στον προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο τον Διαγόρα Δρυοπιδέων. Οι πράσινοι πήραν -με εμφατικό τρόπο- την πρόκριση για τους "4" του Κυπέλλου Ελλάδας, βυθίζοντας στον προβληματισμό τον δικέφαλο, πάνω στο σημείο που τα πράγματα έδειχναν να βελτιώνονται για την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο εκνευρισμός που υπάρχει εντός της ομάδας για την εμφάνιση και την ήττα στο "Σταύρος Βενέτης" είναι έντονος, κάτι που αποτυπώθηκε στην απόφαση του Κώστα Χαραλαμπίδη να οδηγήσει τους παίκτες από το αεροδρόμιο απευθείας στο γήπεδο, μετά την επιστροφή της αποστολής στη Θεσσαλονίκη.

Τι κι αν οι ασπρόμαυροι έφτασαν στη βάση τους περίπου στη 1 τα ξημερώματα; Ο προπονητής του ΠΑΟΚ αποφάσισε να κατευθυνθούν άπαντες στο "Παλατάκι" όπου μίλησε " χρησιμοποιώντας σκληρή γλώσσα για την εμφάνιση στον αγώνα Κυπέλλου και την απογοητευτική εικόνα που παρουσίασε ο ΠΑΟΚ. Έθεσε όλους τους παίκτες προ των ευθυνών τους, ενόψει και των αγώνων που ακολουθούν για τον ΠΑΟΚ" όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Χρόνος για πολλές σκέψεις δεν υπάρχουν βέβαια, αφού προέχουν οι πράξεις δεδομένου ότι ακολουθεί η ευρωπαϊκή μονομαχία με την Μπρίντιζι την Τρίτη (12/11, 19:00) για το Basketball Champions League.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ