ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Στήριξη από τον Ιβάν Σαββίδη, πλήρωσε ΙΚΑ και εφορία!

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ / ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ / ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ιβάν Σαββίδης έδειξε για ακόμα μία φορά με πράξεις ότι βρίσκεται στο πλευρό της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς διευθέτησε υποχρεώσεις της ομάδας στην εφορία και το ΙΚΑ, λύνοντας ένα σημαντικό πρόβλημα.

Ο Ιβάν Σαββίδης ενεργοποιήθηκε για μία ακόμα φορά για χάρη της ΠΑΟΚ. Ο μεγαλομέτοχος του ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας βρέθηκε για ακόμα μία φορά στο πλευρό της ΚΑΕ, αφού με δική του συνδρομή εκταμιεύθηκαν χρήματα, τα οποία και χρησιμοποιήθηκαν για να διευθετηθούν υποχρεώσεις του συλλόγου προς το την εφορία και το ΙΚΑ.

Ο Ιβάν Σαββίδης θέλησε με αυτό τον τρόπο να βοηθήσει ώστε να μπορέσει η ΚΑΕ να καταθέσει εμπρόθεσμα τον φάκελό της στην ΕΕΑ, προκειμένου να εκδοθεί το πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Basket League για την σεζόν 2019/20.

Με λίγα λόγια, κάτι αρχίζει να... κινείται πλέον στον ΠΑΟΚ, αφού υπενθυμίζεται ότι χθες (8/8) φάνηκαν τα πρώτα σημάδια ζωής με τις επαφές που ξεκίνησαν οι άνθρωποι του συλλόγου με τους εκπροσώπους των Βαγγέλη Μαργαρίτη και Λίνου Χρυσικόπουλου.

Με το θέμα των οφειλών προς το ΙΚΑ και την εφορία να μπαίνει σε μία σειρά, το επόμενο βήμα για τον ΠΑΟΚ είναι πλέον να αρχίσει σιγά-σιγά να ενεργοποιείται και στον τομέα της ενίσχυσης, αφού προς το παρόν δεν έχει γίνει κάποια κίνηση.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ