ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Σημάδια ζωής και νέα επαφή με Χρυσικόπουλο - Μαργαρίτη

BASKET LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÑÇÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
BASKET LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÑÇÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Φως στο τούνελ βλέπει ο ΠΑΟΚ, με τους ανθρώπους του να έχουν νέα επαφή με τους εκπροσώπους των Λίνου Χρυσικόπουλου - Βαγγέλη Μαργαρίτη και να τους μεταφέρουν αιδιόδοξα μηνύματα.

Πλησιάζουμε τα μέσα Αυγούστου κι ο ΠΑΟΚ παραμένει μία από τις ομάδες της Basket League 2019/20 που δεν έχουν ακόμη κινηθεί εν όψει της σεζόν που πλησιάζει. Η προσπάθεια που γίνεται στις τάξεις της ΚΑΕ ώστε να πειστεί ο Ιβάν Σαββίδης να χρηματοδοτήσει το τμήμα μπάσκετ είναι τεράστια και φαίνεται πως στο τέλος θα βρεθεί λύση ώστε οι Θεσσαλονικείς να δημιουργήσουν ένα καλό ρόστερ, στο οποίο θέλουν να κρατήσουν και τον Λίνο Χρυσικόπουλο αλλά και τον Βαγγέλη Μαργαρίτη.

Την Πέμπτη (8/8), μάλιστα, έγινε νέα επαφή με τους εκπροσώπους των δύο έμπειρων αθλητών ώστε να διευθετηθούν οι εκκρεμότητες που υπάρχουν -και είναι σημαντικές- από την περασμένη σεζόν. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ πρότειναν την πλήρξη εξόφληση αυτών των χρημάτων, αλλά και την εξασφάλιση των χρημάτων που προβλέπουν τα συμβόλαια των Χρυσικόπουλου - Μαργαρίτη για τη σεζόν 2019/20. Ο πρώτος βρίσκεται στο στόχαστρο της ΑΕΚ εδώ και καιρό , από τη στιγμή όμως που φαίνεται φως στην άκρη του τούνελ στον ΠΑΟΚ, τα δεδομένα μπορούν να αλλάξουν υπέρ της ομάδας της Θεσσαλονίκης με την οποία έχει δεθεί συναισθηματικά..

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ