ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ σε κρίση, εξέπεμψε SOS με Συνέντευξη Τύπου

ΠΑΟΚ σε κρίση, εξέπεμψε SOS με Συνέντευξη Τύπου
EUROKINISSI

Σε άσχημη κατάσταση ο ΠΑΟΚ, χρειάζεται άμεσα οικονομική ενίσχυση ύψους 350.000 ευρώ μέχρι τέλη Ιανουαρίου, ζητώντας βοήθεια από τους φίλους της ομάδας μέσω Συνέντευξης Τύπου.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση. Αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά. Με την ομάδα να παλεύει να αποφύγει τον υποβιβασμό, αφού έπειτα από 11 αγωνιστικές στην ΕΚΟ Basket League βρίσκεται ισόβαθμη με την προτελευταία Λάρισα με ρεκόρ 3-8, τα εκτός παρκέ προβλήματα είναι εξίσου σοβαρά, αν όχι χειρότερα.

Με την FIBA να έχει επιβάλλει απαγόρευση μεταγραφών στην ομάδα και τα έξοδα να τρέχουν, οι διοικούντες την ΚΑΕ παραχώρησαν έκτακτη Συνέντευξη Τύπου, όπου ζήτησαν βοήθεια και οικονομική ενίσχυση από τους φίλους του ΠΑΟΚ.

" Χρειαζόμαστε οικονομική ενίσχυση. Τα αγωνιστικά περιθώρια έχουν στενέψει επικίνδυνα, δεν ήρθε μία εκτός έδρας νίκη που περιμέναμε με τονΠανιώνιοκαι τοΛαύριο. Δεν έχουν έρθει τα αποτελέσματα και υπάρχει ανησυχία για την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία.

Έχουμε, ευτυχώς, τη στήριξη του κόσμου. Μία είναι η βοήθεια που μπορεί να υπάρξει, πέραν της παρουσίας στο γήπεδο. Είναι η κατάθεση χρημάτων στους λογαριασμούς που έχουν ανοίξει και έχουν κοινοποιηθεί στην ιστοσελίδα τηςΚΑΕ. Οι κινήσεις όλες θα κοινοποιούνται και στη συντονιστική. Το ποσό που θα καλύψει όλες τις ανάγκες υπολογίζεται στα 350.000 ευρώ και θα πρέπει να πιστωθεί στους λογαριασμούς μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου" δήλωσε αρχικά ο Αντιπρόεδρος της ομάδας, Νίκος Κωνσταντινίδης, για να συμπληρώσει:

"Δεν πετάμε στα σύννεφα. Είχε επιχειρήσει κάτι αντίστοιχο και η προηγούμενη διοίκηση και μάζεψε λιγότερα από 70.000 ευρώ. Δεν περιμένουμε ότι θα μαζέψουμε σε ένα μήνα 350.000 ευρώ. Χρειαζόμαστε 300 ανθρώπους που θα βάλουν από 1.000 ευρώ, 299, γιατί εγώ θα κάνω τη Δευτέρα αυτό που πρέπει να κάνω. Προτεραιότητα έχει η ενίσχυση του αγωνιστικού τμήματος με άρση του ΒΑΝ και μέσα στις γιορτές να έχει γίνει προσθήκη παίκτη και πληρωμές παικτών και υπαλλήλων".

Αξίζει να αναφερθεί ότι το ποσό που απαιτείται αφορά απλώς τα τρέχοντα έξοδα της ομάδας μέχρι τον Ιανουάριο, αφού από τον Φλεβάρη κι έπειτα θα χρειαστούν κι άλλα χρήματα. Συγκεκριμένα, κάποια στιγμή αναφέρθηκε ότι τα μηνιαία έξοδα της ομάδα ανέρχονται περίπου στα 70.000 ευρώ το μήνα.

Παρακολουθήστε το VIDEO με ολόκληρη την Συνέντευξη Τύπου (Οι ομιλίες ξεκινούν μετά το 22:12 στο VIDEO):

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ