ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Πρόβλημα με Χρυσικόπουλο

ΠΑΟΚ: Πρόβλημα με Χρυσικόπουλο

Χωρίς τον Λίνο Χρυσικόπουλο ξεκίνησε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Κύμη (9/3, 15:45), καθώς ο 26χρονος φόργουορντ ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στη μέση.

Ο ΠΑΟΚ αφήνει πίσω του την ήττα ( 75-84) από την ΑΕΚ στο πρώτο αγώνα της φάσης των "16" του Basketball Champions League κια στρέφει την προσοχή του στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Κύμη (9/3, 15:45, LIVE Blog από το Sport24.gr) για την 18η αγωνιστική της Basket League.

Οι ασπρόμαυροι την Τετάρτη (6/3) είχαν την ευκαιρία να γεμίσουν τις... μπαταρίες τους, αλλά την Πέμπτη (7/3) επέστρεψαν σε ρυθμούς προπονήσεων και ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με την ομάδα της Εύβοιας. Το απουσιολόγιο, όμως, του Ηλία Παπαθεοδώρου δεν ήταν λευκό, καθώς δίπλα στο όνομα του Τζάμαλ Τζόουνς προστέθηκε και αυτό του Λίνου Χρυσικόπουλου.

Ο 26χρονος διεθνής φόργουορντ, όπως ενημέρωσε η ασπρόμαυρη ΚΑΕ, ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στη μέση και δεν ακολούθησε το πρόγραμμα της ομάδας του. Η προετοιμασία του Δικεφάλου για την αναμέτρηση με την Κύμη θα ολοκληρωθεί το πρωί της Παρασκευής (8/3), ενώ στη συνέχεια η αποστολή του ΠΑΟΚ θα αναχωρήσει για τη Χαλκίδα.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ