ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Πήρε τον Μάλκολμ Γκρίφιν

BASKET LEAGUE / ΡΕΘΥΜΝΟ - ΚΟΛΟΣΣΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΡΕΘΥΜΝΟ - ΚΟΛΟΣΣΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε μέσω των social media τη συμφωνία με τον Μάλκολμ Γκρίφιν, ο οποίος θα αγωνιστεί στην Basket League με τρίτη διαφορετική ομάδα.

Η μπογιά του Μάλκολμ Γκρίφιν περνάει -και με το παραπάνω- στην Basket League. Ο 29χρονος γκαρντ ανακοινώθηκε από τον ΠΑΟΚ μέσω των social media του δικεφάλου, αποτελώντας τον πρώτο ξένο που προστίθεται στο ρόστερ εν όψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Κι όλα αυτά, λίγες ώρες μετά την επισημοποίηση της παραμονής του Βαγγέλη Μαργαρίτη στην ομάδα για ένατη σερί σεζόν.

Ο Μάλκολμ Γκρίφιν είχε 9.6 πόντους, 2.8 ριμπάουντ και 3.6 ασίστ ανά αγώνα με τη φανέλα του Κολοσσού την περσινή σεζόν, κατά τη δεύτερη θητεία του στους θαλασσί (η πρώτη ήταν το 2017/18). Το 2018/19 φόρεσε για λίγο τη φανέλα της ΑΕΚ, πριν αποχωρήσει με προορισμό το Ισραήλ, όπου φόρεσε τη φανέλα της Χάποελ Ιερουσαλήμ και της Χάποελ Τελ Αβίβ.

Λίγα λεπτά μετά το social post στο Twitter, ήρθε κι επίσημη ανακοίνωση: " Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την συμφωνία με τον Αμερικανό καλαθοσφαιριστή Malcolm Griffin, ο οποίος θα ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας μας για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021".

Δείτε πώς ανακοίνωσε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ τον γάμο των δύο πλευρών:

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ