ΜΠΑΣΚΕΤ

ΠΑΟΚ: Παρελθόν ο Παπαντωνίου

BASKET LEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Νώντας Παπαντωνίου αποτελεί παρελθόν από τον ΠΑΟΚ, αφού το μηνιαίο συμβόλαιο που είχε υπογράψει, έληξε και δεν ανανεώθηκε.

Ο Νώντας Παπαντωνίου δεν ανήκει πλέον στο δυναμικό του ΠΑΟΚ . Όπως γνωστοποίησε μέσω ανακοίνωσης ο "Δικέφαλος", ο έμπειρος γκαρντ είναι πλέον ελεύθερος, αφού αποφασίστηκε να μην ανανεωθεί το συμβόλαιό του.

Ο Παπαντωνίου είχε υπογράψει μηνιαίου συμβόλαιο λίγο πριν την έναρξη της σεζόν, αφού ο ΠΑΟΚ έψαχνε τότε για έναν γκαρντ να καλύψει τα κενά που προέκυψαν μετά τους τραυματισμούς των Φιλ Γκος και Γιάννη Αθηναίου. Με τους δύο γκαρντ να έχουν επανέλθει όμως στην δράση, στον "Δικέφαλο" αποφάσισαν να μην ανανεώσουν το συμβόλαιο του διεθνή με τις μικρές εθνικές γκαρντ.

Κατά την διάρκεια της παρουσίας του στην ομάδα, ο Παπαντωνιου πρόλαβε να πάρει μέρος σε 4 αγώνες, έχοντας 1.5 πόντους, 1 ριμπάουντ και 1.5 ασίστ μέσο όρο σε 2 αγώνες στην Basket League και 1.5 πόντους, 1 ριμπάουντ και 1 ασίστ στο Basketball Champions League.

O 28χρονος γκαρντ βρίσκεται πλέον σε αναζήτηση ομάδας. Λογικά πάντως δεν θα αργήσει να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με τον Κολοσσό H Hotels να έχει ήδη εκδηλώσει το ενδιαφέρον του και τις δύο πλευρές να βρίσκονται κοντά σε συμφωνία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η συνεργασία του ΠΑΟΚ με το Νώντα Παπαντωνίου ολοκληρώθηκε. Τον ευχαριστούμε πολύ για την προσπάθεια από την πρώτη μέρα, μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο της παρουσίας του στον ΠΑΟΚ. Καλή συνέχεια".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ