ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Παραιτήθηκε ο Τέλης Ζουρνατσίδης

ΠΑΟΚ: Παραιτήθηκε ο Τέλης Ζουρνατσίδης
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Δεκτή έγινε η παραίτηση του Τέλη Ζουρνατσίδη, που αποχαιρέτησε την Δευτέρα (23/9) την ΚΑΕ ΠΑΟΚ μετά από δέκα χρόνια.

Πιστός στρατιώτης του ΠΑΟΚ την τελευταία δεκαετία, ο Τέλης Ζουρνατσίδης δεν είναι πλέον μάνατζερ της ΚΑΕ καθώς υπέβαλλε την Δευτέρα (23/9) την παραίτησή του στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου! Αυτή έγινε δεκτή, με αποτέλεσμα ο έμπειρος παράγοντας να αποχαιρετήσει τους Θεσσαλονικείς μετά από δέκα χρόνια, λίγες μέρες πριν από την έναρξη της Basket League 2019/20 και το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Άρη στο Αλεξάνδρειο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

" Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασής του, βρέθηκε στη δυσάρεστη θέση να κάνει αποδεκτή την παραίτηση που υπέβαλλε ο μάνατζερ της ομάδας Τέλης Ζουρνατσίδης. Πρόκειται για μία πολύ δύσκολη απόφαση, στην οποία ωστόσο προχώρησε το ΔΣ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ σεβόμενο αποκλειστικά και μόνο την επιθυμία του. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ευχαριστεί τον Τέλη Ζουρνατσίδη, για την τεράστια προσφορά του στην ομάδα όλα αυτά τα 10 χρόνια, στη διάρκεια των οποίων έδωσε ακόμη και την ψυχή του, με ήθος και συνέπεια και του εύχεται κάθε επιτυχία σε ότι κι αν κάνει από εδώ και πέρα".

Ο Τέλης Ζουρνατσίδης, από την πλευρά του, έγραψε ένα κείμενο 2760 λέξεων στο Facebook το οποίο μπορείτε να διαβάσετε και εδώ .

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ