ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ, ο χειρότερος του Eurocup στα ριμπάουντ

ΠΑΟΚ, ο χειρότερος του Eurocup στα ριμπάουντ
INTIME SPORTS

Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης καλείται να δώσει βοήθειες στον ΠΑΟΚ όσον αφορά τα ριμπάουντ, τομέα στον οποίο ο "Δικέφαλος" έχει την χειρότερη επίδοση ανάμεσα στις ομάδες που συμμετέχουν στο Eurocup.

Απέναντι στον Ολυμπιακό για τον ΠΑΟΚ υπήρχε το μειονέκτημα των ριμπάουντ, όπως έχει γίνει πολλές φορές την τρέχουσα σεζόν σε ματς των "ασπρόμαυρων". Ο "Δικέφαλος" τελείωσε το παιχνίδι της Δευτέρας (2/11) με 32 "σκουπίδια" ενώ οι "ερυθρόλευκοι" είχαν 44.

Σε αυτόν τον τομέα (ριμπάουντ) σαφώς και ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης θα κληθεί να δώσει σημαντικές βοήθειες στον ΠΑΟΚ, ο οποίος σχετικά με τα "σκουπίδια" έχει μια... θλιβερή πρωτιά στο Eurocup.

Aυτό το λέμε, γιατί στα πρώτα τρία ματς που έχουν γίνει, οι "ασπρόμαυροι" είναι η χειρότερη ομάδα της διοργάνωσης όσον αφορά τα ριμπάουντ (συνολικά είναι 36 οι ομάδες του Eurocup). Ο "Δικέφαλος" συνολικά έχει 81 "σκουπίδια" και η δεύτερη χειρότερη ομάδα του Eurocup είναι η Ρέτζιο Εμίλια με 82.

Οσο για το πρωτάθλημα; Ο ΠΑΟΚ έχει την τέταρτη χειρότερη επίδοση στα ριμπάουντ μετά τον Αρκαδικό, τον Κολοσσό και το Ρέθυμνο. Σε τέσσερα παιχνίδια ο "Δικέφαλος" έχει "μαζέψει" συνολικά 114 "σκουπίδια" (έχοντας το έξτρα πεντάλεπτο του αγώνα με τον Ολυμπιακό λόγω παράτασης).

Οπως γίνεται αντιληπτό, ο ΠΑΟΚ (πλέον έχει μπροστά του το παιχνίδι με την Αβτοντορ που θα γίνει την Τετάρτη στη Ρωσία) βάσει αριθμών έχει... μεγάλο θέμα στα ριμπάουντ φέτος και ο "Σόφο" έχει την αποστολή να λύσει αυτό το πρόβλημα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ