ΜΠΑΣΚΕΤ

ΠΑΟΚ: Ο Τσόχλας επιστρέφει στα παρκέ ύστερα από 193 ημέρες

ΠΑΟΚ: Ο Τσόχλας επιστρέφει στα παρκέ ύστερα από 193 ημέρες

Ο Απόλλωνας Τσόχλας συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του ΠΑΟΚ για το ματς με τον Άρη (25/11, 17:30, LIVE Blog από το Sport24.gr) κι έξι μήνες και εννέα ημέρες μετά τον σοβαρό του τραυματισμό έχει την ευκαιρία να επιστρέψει στα παρκέ.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Άρη (25/11, 17:30, LIVE Blog από το Sport24.gr)για την 7η αγωνιστική της Basket League και ο Ηλίας Παπαθεοδώρου ύστερα από 193 ημέρες θα έχει στην διάθεσή του τον Απόλλωνα Τσόχλα.

Ο 35χρονος γκαρντ στον πρώτο αγώνα της προημιτελικής σειράς της Basket League της σεζόν 2017/18 με την ΑΕΚ (16/5) υπέστη ρήξη χιαστού, αλλά συμπεριλήφθηκε στην αποστολή των ασπρόμαυρων για το ντέρμπι με τον Άρη.

Αντιθέτως εκτός έμεινε ο Βαγγέλης Μαργαρίτης, ο οποίος θα απουσιάσει για 4-6 εβδομάδες , ενώ ο Ηλίας Παπαθεοδώρου αναφερόμενος στο ματς με τον Άρη δήλωσε στην ιστοσελίδα της ομάδας του πω ς "είναι ένα παιχνίδι πολύ μεγάλης σημασίας για εμάς. Προερχόμαστε από μία εκτός έδρας ήττα στο ελληνικό πρωτάθλημα και θέλουμε να κλείσουμε με νίκη το πρώτο κομμάτι της Basket League, απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο, ο οποίος παίζει με πολύ μεγάλη ενέργεια, πειθαρχία και συγκέντρωση στα περισσότερα παιχνίδια του. Θα πρέπει, λοιπόν, να είμαστε και εμείς πολύ πειθαρχημένοι και πολύ συνειδητοποιημένοι για το τι πρέπει να κάνουμε και στις δύο πλευρές του γηπέδου, για να καταφέρουμε να κερδίσουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας".

Photo credits: Eurokinssi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ