ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ο Μαργαρίτης συνεχίζει στον Δικέφαλο

BASKET LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÉÙÍÉÊÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
BASKET LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÉÙÍÉÊÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την παραμονή του Βαγγέλη Μαργαρίτη στην ομάδα, με τον αρχηγό του Δικεφάλου να συνεχίζει στην ομάδα της Θεσσαλνίκης για ένατη σεζόν.

Ο Κώστας Μέξας και το επιτελείο του έχουν πιάσει δουλειά προκειμένου να καταρτιστεί το ρόστερ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Κι όπως ήταν λογικό, η πρώτη ανακοίνωσε του ΠΑΟΚ είχε να κάνει με τον αρχηγό του. Ο Δικέφαλος ενημέρωσε για την παραμονή του Βαγγέλη Μαργαρίτη για ένατη σερί σεζόν, με τον πολύπειρο φόργουορντ να συνεχίζει στην PAOK Sports Arena με στόχο να ηγηθεί εντός κι εκτός παρκέ.

"Ήταν, είναι και θα είναι εδώ! Για πάντα! Το συμβόλαιο που υπέγραψε με τον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι του 2012, ήταν ένα συμβόλαιο ζωής. Και αποδεικνύεται για μία ακόμη φορά. Η ομάδα ξεκινά πάντα από την κολώνα της, τον αρχηγός της και η ΚΑΕ ΠΑΟΚ με χαρά ανακοινώνει την συμφωνία με τον Βαγγέλη Μαργαρίτη για μία ακόμη σεζόν. Ο αρχηγός θα φορά και την αγωνιστική περίοδο 2020-21 την ασπρόμαυρη φανέλα του ΠΑΟΚ! Για ένατη χρονιά στα ασπρόμαυρα" αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση που εξέδωσαν οι ασπρόμαυροι.

Την περσινή σεζόν, ο Βαγγέλης Μαργαρίτης είχε 7.3 πόντους, 5 ριμπάουντ και 1.7 ασίστ κατά μέσο όρο στην Basket League.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ