ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ με υψηλότερο τέμπο στο παιχνίδι

ΠΑΟΚ με υψηλότερο τέμπο στο παιχνίδι
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι σκέψεις που γίνονται για την νέα σεζόν σχετικά με την στελέχωση του ρόστερ με παίκτες που θα "βγάζουν" ενέργεια και ένταση στο παιχνίδι τους αλλά και θα μπορούν να προσφέρουν στο αμυντικό κομμάτι.

To ότι στον ΠΑΟΚ ανέκαθεν από νωρίς μέσα στην σεζόν, κάνουν σκέψεις και σχέδια για την επόμενη αγωνιστική χρονιά (αυτό στο μέτρο του δυνατού βέβαια) είναι κάτι γνωστό και το έχουμε αναφέρει και προηγούμενες χρονιές.

Για παράδειγμα πέρυσι τον χειμώνα είχαμε αποκαλύψει την πρόθεση που υπάρχει για την ανανέωση του συμβολαίου του Βαγγέλη Μαργαρίτη και στις αρχές του Ιούνη η ΚΑΕ είχε ανακοινώσει επισήμως την παραμονή του για ακόμη τρία χρόνια. Ετσι, εκτός από το τι θα κάνει το σύνολο του Σούλη Μαρκόπουλου την τρέχουσα σεζόν, στο μυαλό υπάρχει το... μέλλον και τι ομάδα μπορεί να "φτιαχτεί" για την επόμενη αγωνιστική χρονιά.

Στον ΠΑΟΚ φαίνεται να υπάρχει η διάθεση την νέα σεζόν να δημιουργηθεί ένα αγωνιστικό σύνολο που να μπορεί να παίξει πιο γρήγορο μπάσκετ σε σχέση με φέτος (γενικώς να είναι πιο αθλητική η ομάδα με πιο γρήγορο και υψηλότερο τέμπο στο παιχνίδι της). Στο μυαλό είναι να υπάρχουν στην ομάδα παίκτες που θα "βγάζουν" αρκετά μεγάλη ένταση και ενέργεια στο παιχνίδι τους αλλά και να μπορούν να κάνουν αρκετές δουλειές στο παρκέ. Και επίσης ο ΠΑΟΚ να μπορεί να παίξει αρκετά καλή άμυνα καθώς την τρέχουσα σεζόν σε πολλά ματς έχει υστερήσει στο συγκεκριμένο κομμάτι. Κάποια στιγμή ο Νίκος Σταυρόπουλος θα βρεθεί στις ΗΠΑ για το Portsmouth Invitational Tournament, κάτι που έχει γίνει και άλλες χρονιές κατά το παρελθόν.

Οριστικές αποφάσεις για το ρόστερ της επόμενης σεζόν φυσικά δεν έχουν παρθεί, άλλωστε ακόμη είναι πολύ νωρίς να γίνει αυτό. Για την ώρα υπάρχουν μόνο κάποιες επιφανειακές σκέψεις και θα μετρήσει εννοείται ποιες θα είναι οι οικονομικές δυνατότητες της ΚΑΕ το καλοκαίρι (το πόσο μπορεί να αυξηθεί το μπάτζετ, είτε με κάποια εξτρά οικονομική βοήθεια του Ιβάν Σαββίδη, είτε εφόσον αναλάβει αυτός την ΚΑΕ που είναι η μεγάλη επιθυμία όλων στο τμήμα μπάσκετ).

Ενδεχομένως στο νυν ρόστερ να γίνουν αρκετές αλλαγές (είτε σε ξένους, είτε σε Ελληνες), αλλά αυτό δεν μπορεί να είναι σίγουρο από τώρα. Όπως δεν μπορεί να είναι σίγουρο ακόμη, αν ο ΠΑΟΚ για την νέα σεζόν θα μπορεί να "κοιτάξει" παίκτες ιδιαίτερα ακριβούς ή οικονομικά πιο προσιτούς (στον "Δικέφαλο" εννοείται μέχρι να ξεκαθαριστεί ποιο θα είναι το μπάτζετ, μπορούν να κάνουν έρευνα αγοράς είτε για φθηνούς, είτε για ακριβούς παίκτες).

Το μόνο δεδομένο είναι πως στον ΠΑΟΚ παραδέχονται πως την επόμενη αγωνιστική χρονιά πρέπει να υπάρχει ένα πιο "γεμάτο" ρόστερ. Μεταξύ άλλων κάποιες περιπτώσεις καλαθοσφαιριστών που θα μπορούσαν να "παίξουν" για την νέα σεζόν είναι αυτές των Λάνγκφορντ (πάντα το όνομά του είναι κατά νου και για το θέμα της ενίσχυσης την τρέχουσα σεζόν), Νέιμικ (ανέκαθεν γι' αυτόν υπήρχε εξαιρετική γνώμη, αλλά στο στρατόπεδο του παίκτη δεν υπήρχε η διάθεση να μετακομίσει φέτος στον ΠΑΟΚ αμέσως μετά την αποχώρησή του από τον Άρη), Κασελάκη, Ρέλεφορντ, Χογκ, Λαρεντζάκη, Καββαδά (αν δεν συνεχίσει στον Ολυμπιακό ενώ θα μετρήσει το αν μείνει ελεύθερος ή οι "ερυθρόλευκοι" θελήσουν να τον παραχωρήσει πάλι ως δανεικό), Κάρτερ (αν δεν συνεχίσει στην ΑΕΚ), Κρίστμας, Γκέιτς (Γιάνσι) και Σκορδίλη. Φυσικά ακόμη τίποτα δεν είναι δεδομένο, πολλά ονόματα θα απασχολήσουν και θα παίξει ρόλο τι οικονομική δυνατότητα θα έχει ο ΠΑΟΚ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ