ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Γουίλιαμς - Ρετ φτάνουν στη Θεσσαλονίκη

Middle Tennessee State's JaCorey Williams celebrates during the second half of an NCAA college basketball tournament first round game against Minnesota Thursday, March 16, 2017, in Milwaukee. Middle Tennessee State won 81-72. (AP Photo/Morry Gash)
Middle Tennessee State's JaCorey Williams celebrates during the second half of an NCAA college basketball tournament first round game against Minnesota Thursday, March 16, 2017, in Milwaukee. Middle Tennessee State won 81-72. (AP Photo/Morry Gash) AP

Στη Θεσαλονίκη φτάνουν τις επόμενες ώρες τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα του ΠΑΟΚ, ο ΤζαΚόρι Γουίλιαμς και ο Εμ Τζέι Ρετ. Στην πόρτα της εξόδου ο Αντουέιν Γουίγκινς.

Στη Θεσσαλονίκη θα βρίσκονται μέχρι αύριο ο ΤζαΚόρι Γουίλιαμς και ο Εμ Τζέι Ρετ , τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του ΠΑΟΚ. Ο πρώτος θα προσγειωθεί στο "Μακεδονία" το βράδυ της Τετάρτης (στις 20:40), ενώ ο δεύτερος -λόγω προβλήματος στην πρώτη πτήση του- θα φτάσει το μεσημέρι της Πέμπτης (23/1).

Αμφότεροι έχουν έρθει εδώ και μερικές ημέρες σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ για να ενταχθούν στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας, μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου με στόχο την παραμονή στην ΕΚΟ Basket League. Πέραν του Ζέιν Νόουλς, ο δεύτερος που αναμένεται να αποχωρήσει από τον δικέφαλο είναι ο Αντουέιν Γουίγκινς -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.

Η ανακοίνωση της απόκτησης των δύο παικτών θα γίνει από την ΚΑΕ ΠΑΟΚ την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου.

AP Photo/Morry Gash

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ