ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι, τέλος η σεζόν για τον Τζαμάλ Τζόουνς

ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ 2019 / ΠΑΟΚ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ 2019 / ΠΑΟΚ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Επέμβαση στο γόνατο θα κάνει ο Τζαμάλ Τζόουνς, που θα μείνει για αρκετό καιρό εκτός δράσης. Υπαρκτό το ενδιαφέρον για τον Τέραν Πέτεγουεϊ, που όμως δεν έχει αποδεσμευθεί από την Σάσαρι.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου εξήγησε στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Χολαργό ότι περίμενε εξελίξεις στο θέμα του Τζαμάλ Τζόουνς και πλέον ξέρει ότι ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να ολοκληρώσει τη σεζόν χωρίς τον Αμερικανό σκόρερ που πρέπει να υποβληθεί σε επέμβαση στο γόνατο.

Αυτό σημαίνει πως θα μείνει εκτός δράσης για μερικούς μήνες, με αποτέλεσμα οι Θεσσαλονικείς να βρίσκονται πλέον σε διαδικασία... υπολογισμών για να δουν εάν θα προχωρήσουν στην αντίκατάστασή του (υπάρχει ενδιαφέρον για τον Τέραν Πέτεγουεϊ, τον οποίο κοίταξε και ο Ολυμπιακός, ωστόσο ο Αμερικανός δεν έχει λύσει το συμβόλαιό του με την Σάσαρι) ή θα συνεχίσουν ως έχουν.

Τα νέα ήρθαν σε μια αρκετά δύσκολη στιγμή, καθώς ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί το απόγευμα της Τρίτης (5/3) την ΑΕΚ στο "Παλατάκι" για το TOP-16 του Basketball Champions League ενώ στη συνέχεια θα δοκιμαστεί στην Χαλκίδα απέναντι στην Κύμη και θα κατέβει στο ΟΑΚΑ για το δεύτερο ευρωπαϊκό ματς με τους κιτρινόμαυρους.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ