ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Επιστρέφουν την Πέμπτη (28/2) οι Γκος και Χάτσερ

ΠΑΟΚ: Επιστρέφουν την Πέμπτη (28/2) οι Γκος και Χάτσερ

Οι Γουίλ Χάτσερ και Φιλ Γκος αναμένεται την Πέμπτη (28/2) να επιστρέψουν στην Ελλάδα και να τεθούν εκ νέου στη διάθεση του Ηλία Παπαθεοδώρου, όπως ενημέρωσαν οι ασπρόμαυροι.

Ο ΠΑΟΚ την Τρίτη (26/2) ξεκίνησε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Χολαργό (2/3, 15:45) και από ό,τι φάινεται δεν θα αργησει η μέρα που οι ασπρόμαυροι θα επιστρέψουν στην... κανονικότητα.

Η παρέμβαση του Γιώργου Σαββίδη για το θέμα που δημιουργήθηκε με τη μη επιστροφή των Φιλ Γκος και Γουίλ Χάτσερ από τις ΗΠΑ είχε τα επιθυμητά αποτελέσματα, καθώς οι δύο Αμερικανοί γκαρντ την Πέμπτη (28/2) αναμένεται να επιστρέψουν στην Θεσσαλονίκη.

.Επίσης, την ίδια μέρα θα έρθει στην Ελλάδα και ο Ντάριους Γκάρετ, ο οποίος είχε υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα της Ρουάντα στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Όσον αφορά την πρώτη προπόνηση του ΠΑΟΚ μετά την διακοπή, αυτή έγινε παρουσία μόλις επτά παικτών, καθώς οι Βαγγέλης Μαργαρίτης και Τζαμάλ Τζόουνς ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και στη διάθεση του Ηλία Παπαθεοδώρου ήταν οι Αντώνης Κόνιαρης, Λίνος Χρυσικόπουλος, Σταύρος Σχίζας, Θοδωρής Ζάρας, Απόλλωνας Τσόχλας, Μιλένκο Τέπιτς και Τζόντρε Τζέφερσον.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ