ΜΠΑΣΚΕΤ

ΠΑΟΚ: Εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή των Γκάρετ και Τζόουνς με την Βόννη

ΠΑΟΚ: Εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή των Γκάρετ και Τζόουνς με την Βόννη

Εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Ντάριους Γκάρετ και Τζαμάλ Τζόουνς στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Βόννη (16/10) για την 2η αγωνιστική της φάσης των Ομίλων του Basketball Champions League. Τι έδειξαν τα αποτελέσματα των εξετάσεών τους.

Ο Τζαμάλ Τζόουνς και ο Ντάριους Γκάρετ δεν ακολούθησαν την αποστολή του ΠΑΟΚ στην Αθήνα για το ματς της 2ης αγωνιστικής της Basket League με την ΑΕΚ (17:00, LIVE Blog από το Sport24.gr) και εξαιρετικά αμφίβολη είνια η συμμετοχή τους στο παιχνίδι με την Βόννη στην 2η "στροφή" του Basketball Champions League .

Οι δύο Αμερικανοί παίκτες το βράδυ της Παρασκευής (14/10) υποβλήθηκαν σε μαγνητική τομογραφία, η οποία έδειξε πως ο Ντάριους Γκάρετ υπέστη διάταση στην κατάφυση του έξω πλατέου μυός στο γόνατο και ο ο Τζαμάλ Τζόουνς υπέστη διάταση στη μυοτενόντια συμβολή στον αχίλλειο τένοντα.

Οι Γκαρετ και Τζόουνς άρχισαν εντατικές θεραπείες και η κατάστασή τους θα επανεκτιμηθεί την Δευτέρα (14/10) από τον γιατρό του "Δικεφάλου", Ιωσήφ Γαβριηλίδη. Η συμμετοχή των δύο παικτών, όπως ενημέρωσαν οι ασπρόμαυροι, στο ματς με την Βενέτσια κρίνεται από αμφίβολη ως εξαιρετικά αμφίβολη, ενώ ο Τζόουνς συγκεντρώνει τις λιγότερες πιθανότητες για να προλάβει παιχνίδι.

Τέλος, υπενθυμίζουμε πως ο Ηλίας Παπαθεοδώρου προς το παρόν δεν υπολογίζει και στις υπηρεσίες των Φιλ Γκος και Απόλλωνα Τσόχλα, οι οποίοι παραμένουν εκτός δράσης.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ