ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Bραβείο FAIR PLAY Δεκεμβρίου απο τον ΕΣΑΚΕ

ΠΑΟΚ: Bραβείο FAIR PLAY Δεκεμβρίου απο τον ΕΣΑΚΕ

Πριν από την έναρξη του αγώνα με τον Ιωνικό, ο ΠΑΟΚ παρέλαβε το βραβείο FAIR PLAY Δεκεμβρίου για τη δράση και ευαισθηοποίησή του σε άτομα με αναπηρία, με αποκορύφωμα το video "All different, all equal”.

Η δράση και ευαισθητοποίηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ στα ΑμΕΑ και η συμπαράστασή της στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά έδωσε στους ασπρόμαυρους το βραβείο FAIR PLAY Δεκεμβρίου.

Ο δικέφαλος του Βορρά έχει δείξει εμπράκτως ότι βρίσκεται δίπλα στα άτομα με αναπηρία, με αποκορύφωμα το video “All different, all equal: PAOK for international day of people with disabilities” που δημοσιεύτηκε την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με αναπηρία.

Το έπαθλο FAIR PLAY θεσπίστηκε από την EKO με σκοπό να επιβραβευτούν ενέργειες και δράσεις που αναδεικνύουν το ευ αγωνίζεσθαι και το υγιές φίλαθλο πνεύμα. Το βραβείο παρέλαβε ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Αριστοτέλης Καρακούσης από τον πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλη Γαλατσόπουλο πριν από το τζάμπολ του αγώνα με τον Ιωνικό, παρουσία και του Γιαννάκη, του ένθερμου υποστηρικτή του ΠΑΟΚ που πρωταγωνιστεί και στο εν λόγω video.

Photo Credits: Eurokinissi

Δείτε το video που είχαν δημιουργήσει οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ:

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ