ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Άρση του ban (και) με τη συμμετοχή των οπαδών του

ΠΑΟΚ: Άρση του ban (και) με τη συμμετοχή των οπαδών του

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να απαλλαγεί από το ban που του είχε επιβάλλει η FIBA, το οποίο άρθηκε μετά από συντονισμένες ενέργειες της ΚΑΕ και αρωγή των φιλάθλων του.

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ήταν μία από τ ις τέσσερις ελληνικές ομάδες στις οποίες είχε επιβληθεί ban από τη FIBA, ωστόσο οι "ασπρόμαυροι" κατάφεραν να απαλλαγούν από αυτό, εντατικοποιώντας τις προσπάθειές τους τις τελευταίες ώρες.

Μετά από συντονισμένες ενέργειες της διοίκησης της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και μαζί με τη συμβολή φίλων της ομάδας που παρέμειναν στο πλευρό της και μάλιστα έμπρακτα σε μία δύσκολη στιγμή, επήλθε η άρση του ban της FIBA. Αυτό ανάβει και το "πράσινο" φως στις μεταγραφές του "δικεφάλου", δίνοντας τη δυνατότητά στον Κώστα Χαραλαμπίδη και τους συνεργάτες του να αποφασίσουν για ενδεχόμενες διορθωτικές κινήσεις, με πρώτη την αντικατάσταση του Αμάνζε Εγκεκέζε. Ο Αμερικανός φόργουορντ δεν υπολογίζεται από τους "ασπρόμαυρους", πράγμα που φαίνεται και από την ελάχιστη συμμετοχή του στα τελευταία παιχνίδια.

Πρόκειται για μία σημαντική εξέλιξη και μάλιστα σε μία κομβική στιγμή της σεζόν για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και αναζητά άμεση αγωνιστική βελτίωση για να μη χάσει το "τρένο" της παραμονής.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ