ΠΑΟΚ

Ουίλιαμς: "Μεγάλη η παράδοση του ΠΑΟΚ"

Ουίλιαμς: "Μεγάλη η παράδοση του ΠΑΟΚ"
MOTIONTEAM

Ο Τζόρντιν Ουίλιαμς έφτασε στη Θεσσαλονίκη το απόγευμα της Πέμπτης (16/8) και δήλωσε ανυπόμονος να αγωνιστεί με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Μία ακόμη άφιξη για τον ΠΑΟΚ, με τον Τζόρντιν Ουίλιαμς να προσγειώνεται στο "Μακεδονία" το βράδυ της Πέμπτης (16/8). Ο 22χρονος γκαρντ θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του μακριά από τις ΗΠΑ, με τον "δικέφαλο" να αποτελεί τον πρώτο σταθμό της επαγγελματικής του καριέρας.

Κατά την άφιξή του στη Θεσσαλονίκη, ο νεοαποκτηθείς γκαρντ δήλωσε πως " είμαι σε μια όμορφη πόλη (σ.σ. η Θεσσαλονίκη). Η παράδοση αυτής της ομάδας είναι μεγάλη και ανυπομονώ να αρχίσω να δουλεύω", για να συνεχίσει λέγοντας:

" Παίζω μπάσκετ σε όλη μου την ζωή, οπότε το να έχω την ευκαιρία να παίξω σε μια ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ, δεν ήταν δύσκολη απόφαση. Δουλεύω κάθε μέρα θα κάνω ό,τι μου ζητήσει ο προπονητής για να δώσω την καλύτερη πτυχή του εαυτού μου. Το να έχω συμπαίκτες από την Αμερική θα με βοηθήσει, θέλω να γνωρίσω και νέους παίκτες ώστε να βελτιωθώ κι εγώ. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι μέρος του ΠΑΟΚ, ρώτησα για να μάθω για την πλούσια ιστορία και πραγματικά ανυπομονώ".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ