ΠΑΟΚ

Οι ρετρό εμφανίσεις του ΠΑΟΚ ξανά στο "Παλατάκι"

Οι ρετρό εμφανίσεις του ΠΑΟΚ ξανά στο "Παλατάκι"
PAOK BC

Ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί τον Πανιώνιο (13/1, 16:30) και η ομάδα της Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο της "Retro Day" που διοργανώνει, κάλεσε τους φίλους της να βρεθούν στο "Παλατάκι" φορώντας παλιές εμφανίσεις του "Δικεφάλου".

Ο ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League θα φιλοξενήσει τον Πανιώνιο σε μία αναμέτρηση που ξυπνάει μνήμες από το παρελθόν και οι "ασπρόμαυροι" το Σάββατο (13/1) ετοιμάζουν ένα ξεχωριστό event.

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ χαρακτήρισε αυτήν ημέρα "Retro Day" και κάλεσε τους φίλους του "Δικεφάλου" να βγάλουν από τις ντουλάπες τις παλιές εμφανίσεις της αγαπημένης τους ομάδας και να τις φορέσουν το Σάββατο (13/1). Οι φίλοι του ΠΑΟΚ μάλιστα που θα συμμετάσχουν στο event, θα κερδίσουν δώρα, ενώ θα υπάρξουν και άλλες εκπλήξεις.

Η ενημέρωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

" Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται αυτό το Σάββατο (13/1 στις 16:30) τον Πανιώνιο στο «Παλατάκι», σε ένα παιχνίδι που ξυπνά πολλές μνήμες, από πολλές και σημαντικές αναμετρήσεις μεταξύ των δύο ομάδων. Αυτή, είναι μία καλή αφορμή, για να χαρακτηρίσουμε αυτή την ημέρα RETRO DAY και να ζητήσουμε από τους φιλάθλους της ομάδας μας που θα έρθουν το Σάββατο στο γήπεδο, να φορέσουν τις παλιές φανέλες της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ που ενδεχομένως να έχουν στη συλλογή τους.

Οι παλιές φανέλες βγαίνουν για λίγο από το αρχείο, τις φοράμε αυτό το Σάββατο στο γήπεδο και στον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο και φυσικά, ενισχύουμε την προσπάθεια της ομάδας να φτάσει σε μία ακόμη νίκη στο πρωτάθλημα.

Για όλους όσοι συμμετέχουν στο RETRO DAY με τις παλιές φανέλες της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ, θα υπάρχουν εκπλήξεις και δώρα".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ