ΠΑΟΚ

"Οδηγός μας το παιχνίδι με την Ζενίτ"

"Οδηγός μας το παιχνίδι με την Ζενίτ"
INTIME SPORTS

Ο συνεργάτης του Σούλη Μαρκόπουλου στον πάγκο του ΠΑΟΚ, Παντελής Μπούτσκος, μίλησε για τις δυσκολίες του εκτός έδρας αγώνα με την Άβτοντορ (4/11, 16:00).

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την Τετάρτη την Άβτοντορ στη Ρωσία για την 4η αγωνιστική του Eurocup και ο άμεσος συνεργάτης του Σούλη Μαρκόπουλου, Παντελής Μπούτσκος αναλύει την αντίπαλο του Δικεφάλου.

" Επόμενος αντίπαλος μας είναι η Άβτοντορ σε μια από τις πιο δύσκολες εκτός έδρας δοκιμασίες για την πρώτη φάση του Eurocup. Πρόκειται για μια ομάδα με πολύ ικανούς σουτέρ, που δίνει δαιμονιώδη ρυθμό στο παιχνίδι. Έχει μέσο όρο τους 95 πόντους στην επίθεση της, με 4 αθλητικούς Αμερικανούς να καταθέτουν πολύ ενέργεια και στις δύο άκρες του παρκέ", είπε αρχικά και πρόσθεσε:

" Στην περιφέρεια δεσπόζουν οι Αrmstead και Chappell που δίνουν τον τόνο στο transition, ενώ σημείο αναφοράς αποτελεί το παιχνίδι του Brooks, ενός κυρίαρχου παίκτη της Ευρωλίγκα τα τελευταία χρόνια που μετακινήθηκε από τη θέση 4 στη θέση 3 και παράγει μεγάλο μέρος της επιθετικής λειτουργίας της ομάδας, πλέον και από τις δύο θέσεις των φόργουορντ. Mέσα στη ρακέτα ξεχωρίζει ο Zabelin (2.15cm) που δίνει μέγεθος και ο Peterson που δημιουργεί από το low post αλλά διαθέτει και το μακρινό σουτ τιμωρώντας τις κλειστές άμυνες.

Οδηγός μας για τον έλεγχο του ρυθμού αποτελεί το εκτός έδρας παιχνίδι μας κόντρα στη Ζενίτ. Με ομαδική δουλειά θα πρέπει να εξασφαλίσουμε τα ριμπάουντ και να κυκλοφορήσουμε την μπάλα χωρίς λάθη στην επίθεση, ψάχνοντας μεθοδικά τις καταστάσεις που παράγουν πλεονέκτημα για μας".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ