ΠΑΟΚ

Ο Παπαθεοδώρου έπαθε... Πόποβιτς: Δύο τάιμ-άουτ και πέντε μαζεμένες αλλαγές στα πρώτα τρία λεπτά!

Ο Παπαθεοδώρου έπαθε... Πόποβιτς: Δύο τάιμ-άουτ και πέντε μαζεμένες αλλαγές στα πρώτα τρία λεπτά!
EUROKINISSI

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου εκνευρίστηκε από την εικόνα του ΠΑΟΚ στο ξεκίνημα του αγώνα με το Ρέθυμνο, με αποτέλεσμα να μιμηθεί τον Γκρεγκ Πόποβιτς και να καλέσει δύο τάιμ-άουτ σε 3 λεπτά και ακολούθως να αποσύρει την βασική του πεντάδα! (video)

Ο ΠΑΟΚ πήρε μία σημαντική νίκη με 88-78 στην Κρήτη επί του Ρεθύμνου για την 14η αγωνιστική της Basket League, δείχνοντας χαρακτήρα, αφού ανέτρεψε διψήφια διαφορά. Αυτό που ξεχώρισε βέβαια στο παιχνίδι, εκτός από την διαστημική εμφάνιση του Γουίλιαμ Χάτσερ (37 πόντοι) ήταν η προσπάθεια του Ηλία Παπαθεοδώρου να ξυπνήσει τους παίκτες του στο ξεκίνημα του αγώνα.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ εκνευρίστηκε από την εικόνα των παικτών του, με αποτέλεσμα να προχωρήσει σε μία κίνηση που θύμισε Γκρεγκ Πόποβιτς, καλώντας το πρώτο τάιμ-άουτ του έπειτα από 1 λεπτό και 32 δευτερόλεπτα και το δεύτερο τάιμ-άουτ του έπειτα από 3 λεπτά και 14 δευτερόλεπτα! Μάλιστα, δεν έμεινε εκεί, παρά μετά το δεύτερο τάιμ-άουτ αποφάσισε να αλλάξει και τους πέντε παίκτες της βασικής του πεντάδας, στέλνοντας το δικό του μήνυμα στους βασικούς! Το σκορ εκείνη τη στιγμή ήταν 2-0 υπέρ του Ρεθύμνου.

Δείτε το VIDEO με τα πρώτα 3 λεπτά και 14 δευτερόλεπτα του αγώνα και την αντίδραση του Έλληνα κόουτς, που αν μη τι άλλο δεν είναι συνηθισμένη στο ελληνικό και συνολικά στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, καθώς και τα highlights της νίκης του "Δικεφάλου"



TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ