ΠΑΟΚ

Ο Παπαθεοδώρου είχε 3/3 τρίποντα

Ο Παπαθεοδώρου είχε 3/3 τρίποντα

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου πρωταγωνίστησε σε ένα highlight κατά την διάρκεια της τελευταίας ατομικής προπόνησης του Αντώνη Κόνιαρη, καθώς είχε 3/3 τρίποντα. (VIDEO).

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου έδειξε τις ικανότητές του πίσω από την γραμμή των 6,75 μέτρων, καθώς στην τελευταία ατομική προπόνηση του Αντώνη Κόνιαρη υπό την εποπτεία του είχε 3/3 τρίποντα.

O 21χρονος γκαρντ το φετινό καλοκαίρι είχε την ευκαιρία να δουλέψει στις αδυναμίες του και να βελτιωθεί, καθώς ακολούθησε πρόγραμμα προπονήσεων στις ΗΠΑ, ενώ το ίδιο έπραξε και στη Θεσσαλονίκη.

Η τελευταία ατομική προπόνηση του Αντώνη Κόνιαρη υπό την επίβλεψη του Ηλία Παπαθεοδώρου έγινε την Πέμπτη (2/8) και ο έμπειρος κόουτς ήταν εκείνος που έκλεψε την παράσταση, καθώς ευστόχησε σε τρία συνεχόμενα τρίποντα.

Δείτε το video που "ανέβασε" η ΚΑΕ ΠΑΟΚ στο Instagram, το οποίο συνόδευσε με το σχόλιο "πέρασαν και οι δύο αρκετό καιρό με πολύ μπάσκετ στις ΗΠΑ στη διάρκεια του Ιουλίου κι αυτό είναι ολοφάνερο από το βίντεο, το οποίο μάλιστα αποκαλύπτει και την πραγματική εικόνα της τελευταίας προπόνησης του Αντώνη Κόνιαρη με τον Ηλία Παπαθεοδώρου πριν από τις καλοκαιρινές διακοπές!":

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ