ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ αποχαιρέτησε τον Κώστα Σαμαρά

Ο ΠΑΟΚ αποχαιρέτησε τον Κώστα Σαμαρά

Μέσα σε ιδιαίτερα φορτισμένη ατμόσφαιρα, η οικογένεια του ΠΑΟΚ και πλήθος κόσμου, συγγενείς, γνωστοί και φίλοι, αποχαιρέτησαν τον Κώστα Σαμαρά.

Ο χαμός του διακεκριμένου επιστήμονα και επί 30 σχεδόν χρόνια υπεύθυνου του ιατρικού τμήματος της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ, προκάλεσε βαρύ πένθος σε όλους, πρωτίστως στα μέλη της οικογένειάς του, τα οποία έσπευσαν να συμπαρασταθούν τούτη την δύσκολη στιγμή.

Μεταξύ άλλων ήταν εκεί ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Μπάνε Πρέλεβιτς, τα μέλη του Δ.Σ. Χρήστος Καραμπέρης και ο ιδιαίτερα συγκινημένος Αριστοτέλης Καρακούσης, ο Νίκος Σταυρόπουλος με τον Τέλη Ζουρνατσίδη, ο προπονητής του ΠΑΟΚ Σούλης Μαρκόπουλος με τους συνεργάτες του Κώστα Χαραλαμπίδη και Μπάμπη Καραΐσκο, ο αρχηγός του ΠΑΟΚ Βαγγέλης Μαργαρίτης και τα μέλη του επιτελείου Παναγιώτης Βασιλείου, Γιώργος Τσουκαλάς και ο γιατρός Θεόφιλος Μπέλης.

Την ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκπροσώπησε ο αντιπρόεδρος του ΔΣ Δημοκράτης Παπαδόπουλος και τον ΑΣ ΠΑΟΚ ο υπεύθυνος της γυναικείας ομάδας μπάσκετ Βασίλης Αγγελίδης, ήταν επίσης εκεί οι πρώην πρόεδροι της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Βασίλης Οικονομίδης και Μιλτιάδης Κανώτας, οι παλαίμαχοι καλαθοσφαιριστές και παράγοντες Σωτήρης Νικολαΐδης, Γιάννης Κανακάκης, Γιώργος Βαλαβανίδης, Άγγελος Μιχόπουλος, Δημήτρης Νικηφόρος, Νίκος Καραμβέρης, Γιάννης Δημόπουλος, ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ Κώστας Φλεβαράκης, το πρώην μελος του τεχνικού επιτελείου Χάρης Μαρκόπουλος, ο καλαθοσφαιριστής του Ηρακλή και πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ Μιχάλης Γιαννακίδης, οι γιατροί Μάκης Λευκαδίτης, Βασίλης Χαλβατζούλης, Παναγιώτης Γιγής, Σίμος Γαλιτσάνος, Γιάννης Ράλλης που έχουν συνεργαστεί με διάφορα τμήματα του ΠΑΟΚ

Το Κώστα Σαμαρά αποχαιρέτησε επίσης πλήθος συνεργατών του, κυρίως από το Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο Θεσσαλονίκης και απλοί φίλοι που όλα αυτά τα χρόνια «ευεργετήθηκαν» από τον κορυφαίο γιατρό που δεν είναι πλέον μαζί μας.

Τα συλλυπητήριά τους εξέφρασαν καταθέτοντας στεφάνι και μεταξύ άλλων, η οικογένεια του προπονητή του Ολυμπιακού και πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ Γιάννη Σφαιρόπουλου και ο καλαθοσφαιριστής της ΑΕΚ και πρώην παίκτης και αρχηγός του ΠΑΟΚ Κώστας Βασιλειάδης.

Στην Κωνσταντινούπολη ο Μπάνε Πρέλεβιτς

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Μπάνε Πρέλεβιτς, λόγω του θανάτου του Κώστα Σαμαρά, άλλαξε το πρόγραμμά του και αναχώρησε τελικά σήμερα και μετά την κηδεία για την Κωνσταντινούπολη, όπου και με την ιδιότητα του υπεύθυνου διεθνών Σχέσεων του ΕΣΑΚΕ, θα παρακολουθήσει τους τελικούς του Final Four της Ευρ ωλίγκα.

Photo Credits: Mega Press

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ