ΠΑΟΚ

Ο Λάκι Τζόουνς και τα τατουάζ για την οικογένειά του

Ο Λάκι Τζόουνς και τα τατουάζ για την οικογένειά του
EUROKINISSI

Ο Λάκι Τζόουνς μίλησε για την αγάπη του για την οικογένειά του, η οποία αποδεικνύεται και από τα τατουάζ του, ενώ αναφέρθηκε και στην πορεία του ΠΑΟΚ.

Ο Λάκι Τζόουνς παραχώρησε μία ξεχωριστή συνέντευξη, καθώς μλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ εξέφρασε την αγάπη του για την οικογένειά του, η οποία έχει αποτυπωθεί και στα δύο από τρία τατουάζ του.

"Έκανα το πρώτο τατουάζ μου όταν ήμουν στο high school, λίγο πριν γίνω 18 χρονών και φυσικά δεν θα μπορούσε να είναι κάτι άλλο από μια μπάλα του μπάσκετ", είπε ο Λάκι Τζόουνς.

Το επόμενο τατουάζ του Αμερικανού γκαρντ αφορούσε τον πρώτο του γιο, Makhai, το όνομα του οποίο είναι "κεντημένο" στο στήθος του, ενώ το… συντροφεύουν δύο πουλιά. Το επόμενο τατουάζ του Λάκι Τζόουνς "θα είναι για τον άλλο μου γιο, τον Zakhari και φυσικά θα είναι ανάλογα μεγάλο. Μάλλον θα το κάνω στην πλάτη μου".

Ο Λάκι Τζόουνς και τα τατουάζ για την οικογένειά του
PAOK BC

Το τρίτο και τελευταίο του προς το παρόν τατουάζ είναι αφιερωμένο στη σύζυγό του, Μαρίσα: " Είναι ένα τριαντάφυλλο στο αριστερό μου χέρι, όπου είναι γραμμένο το όνομα της και η ημερομηνία του γάμου μας. Είμαι μαζί με την Μαρίσα από το κολέγιο, αλλά αυτό το τατουάζ το έκανα εδώ στη Θεσσαλονίκη πριν από μερικούς μήνες".

Ο Λάκι Τζόουνς συνεχίζει τις θεραπείες για να επιστρέψει στις δράση ύστερα από απουσία δύο εβδομάδων: "Θα κάνω κάποιες ασκήσεις έκρηξης με τον γυμναστή τις επόμενες μέρες και θα είμαι έτοιμος από τη Δευτέρα όταν και ξεκινάνε οι προπονήσεις".

Επίσης, αναφέρθηκε στις νίκες του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΚ και του Λαυρίου: " Είπα στα παιδιά πριν από τον αγώνα με την ΑΕΚ ότι αν συνεχίζουν να παίζουν με τον τρόπο που θέλουμε θα παίρναμε τη νίκη. Έβλεπα το παιχνίδι και από την αρχή ήμουν σίγουρος ότι νικούσαμε. Παίξαμε πολύ καλά και στα δύο παιχνίδια και είμαι πολύ περήφανος για τους συμπαίκτες μου".

Ο "Δικέφαλος" μετράει 7 συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα και ο Λάκι Τζόουνς τόνισε πως "είναι η κατάλληλη περίοδος για να φορμαριστούμε. Βοήθησε το γεγονός ότι έχουμε περισσότερο χρόνο για να προετοιμαστούμε καθώς τελείωσαν οι αγώνες της Ευρώπης. Έχουμε τρεις σημαντικούς αγώνες μπροστά μας για την κανονική περίοδο και φυσικά τα play-offs. Θέλουμε να πετύχουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, αν είμαστε υγιείς, μπορούμε να φτάσουμε ψηλά".

Επίσης, παρατήρησε πως "με τον ερχομό του Τεράν Πέτεγουεϊ είμαστε ακόμα πιο γεμάτοι. Είναι πολύ καλός σκόρερ και νομίζω ότι η δουλειά που κάνουμε στις προπονήσεις μας βοηθάει και τους δύο. Εγώ είμαι καλός αμυντικός, αυτός είναι πολύ καλός στην επίθεση και βελτιωνόμαστε και οι δύο".

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον ρόλο που έχει ο καθένας μέσα στο γήπεδο: "Ξέρω ότι η δουλειά μου είναι να μαρκάρω έναν καλό περιφερειακό. Όλοι μας γνωρίζουμε ότι αν το παιχνίδι κρίνεται στο τέλος θα πάρει την μπάλα ο Γκος. Γενικά γνωρίζουμε πολύ καλά ο ένας τον άλλον και αυτό βοηθάει την ομάδα. Ξέρουμε πότε πρέπει να πάρει την μπάλα ο Jackson, ότι αν ο Ζάρας μπει στο παρκέ θα βοηθήσει, ότι ο Κατσίβελης θα μας οργανώσει. Όλοι γνωρίζουμε τον ρόλο μας και αυτό είναι πολύ καλό".

Επίσης, δεν έκρυψε πως "από το κολέγιο ακόμα, μάρκαρα τον καλύτερο παίκτη της αντίπαλης ομάδας. Είμαι της άποψης ότι η άμυνα δίνει τα πρωταθλήματα. Μου αρέσει η άμυνα και μου αρέσει ο τρόπος που ο ΠΑΟΚ παίζει άμυνα".

Τέλος, ο Λάκι Τζόουνς ρωτήθηκε για το αν νιώθει δικαιωμένος για την επιλογή του να υπογράψει στον ΠΑΟΚ: "Έκανα την καλύτερη επιλογή που θα μπορούσα να κάνω. Ο ΠΑΟΚ είναι το σπίτι μου, η οικογένειά μου. Μου αρέσουν τα πάντα εδώ. Όλα είναι πολύ καλά και για μένα και για τα παιδιά μου".

Photo credits: Eurokinissi - PAOK BC

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ