ΠΑΟΚ

Ο Γουίλιαμ Χάτσερ τα έχει... διαλύσει όλα

BASKET LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÅÑÉÓÔÅÑÉ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
BASKET LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÅÑÉÓÔÅÑÉ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Η διαστημική εμφάνιση κόντρα στο Ρέθυμνο ήταν απλώς το κερασάκι στην τούρτα μίας απίστευτης πεντάδας αγώνων για τον Γουίλιαμ Χάτσερ, ο οποίος από όταν μπήκε το 2019 σουτάρει με ποσοστά... Στέφεν Κάρι!

Ο Γουίλιαμ Χάτσερ δεν αποτελεί ακριβώς τον ορισμό του σκόρερ. Είναι ένας παίκτης με πολύ καλή επαφή με το καλάθι, ωστόσο ελάχιστες φορές στην καριέρα του έχει χρειαστεί να παίξει αυτό τον ρόλο. Στον φετινό ΠΑΟΚ, ειδικά από όταν μπήκε το 2019, ένιωσε την υποχρέωση να το κάνει. Και το... παράκανε!

Κόντρα στο Ρέθυμνο, ο 35χρονος γκαρντ είχε μία βραδιά καριέρας. Έχοντας πλήρη ελευθερία κινήσεων από τον Ηλία Παπαθεοδώρου, ο Χάτσερ... απασφάλισε στο δεύτερο ημίχρονο και ολοκλήρωσε τον αγώνα με 37 πόντους με 5/8 δίποντα, 6/9 τρίποντα, 9/9 βολές και 4 ασίστ στη νίκη του ΠΑΟΚ με 88-78 .

Η συγκεκριμένη επίδοση ήταν η 4η καλύτερη στην ιστορία του ΠΑΟΚ σε επαγγελματικό επίπεδο , πίσω από αυτές των Πέτζα Στογιάκοβιτς (43 πόντοι), Ίβιτσα Γιούρκοβιτς (40 πόντοι) και Γουόλτερ Μπέρι (39 πόντοι). Κι αν αρκετός κόσμος παραξενεύτηκε από αυτό το απίστευτο ξέσπασμα του Χάτσερ κόντρα στο Ρέθυμνο, μάλλον δεν έχει προσέξει τι κάνει ο Αμερικανός από όταν μπήκε το 2019, όπου πραγματικά τα έχει διαλύσει όλα.

ΣΟΥΤΑΡΕΙ ΜΕ 70% ΣΤΑ ΤΡΙΠΟΝΤΑ!

Ξεκινώντας από τον αγώνα με τον Κολοσσό στην Ρόδο για την 12η αγωνιστική της Basket League στις 5 Ιανουαρίου, ο Χάτσερ κάνει μαγικά πράγματα για χάρη του ΠΑΟΚ. Η αρχή έγινε με τους 16 πόντους που σημείωσε κόντρα στους Ροδίτες στη νίκη του ΠΑΟΚ με 75-60, για να ακολουθήσουν οι 26 πόντοι που σημείωσε κόντρα στην Χάποελ Χολόν στις 8 Ιανουαρίου για το Basketball Champions League, οι 16 πόντοι του κόντρα στο Περιστέρι στη νίκη με 87-73 στις 12 Ιανουαρίου, οι 12 πόντοι στην ήττα από τη Ναντέρ (70-79) στις 16 Ιανουαρίου και τελικά οι 37 πόντοι κόντρα στο Ρέθυμνο.

Στα 35 του χρόνια ο Χάτσερ δεν θα γίνει ξαφνικά... Στέφεν Κάρι. Είναι ακόμα ο ίδιος παίκτης που λάτρεψε ο ΠΑΟΚ για την ποιότητα που προσφέρει και την συνέπειά του για δουλειά. Αυτό δεν σημαίνει όμως πως αν βρει την ευκαιρία δεν θα τιμωρήσει τους αντιπάλους του. Οι τρομακτικοί αριθμοί του από τότε που μπήκε το 2019 είναι η τελευταία απόδειξη για αυτό.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ