ΠΑΟΚ

"Νοσοκομείο" ο ΠΑΟΚ

"Νοσοκομείο" ο ΠΑΟΚ
EUROKINISSI

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα επιστρέψουν σε ρυθμούς προπονήσεων την Τετάρτη (22/2), καθώς η "ασπρόμαυρη" αποστολή επέστρεψε από την Χαλκίδα με πολλά προβλήματα τραυματισμών.

Με oυκ ολίγα προβλήματα επέστρεψε η αποστολή του ΠΑΟΚ από την Εύβοια, καθώς λαβωμένοι είναι οι Βαγγέλης Μαργαρίτης, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Αντώνης Κόνιαρης και Δημήτρης Κατσίβελης και Ουσμάν Κρουμπάλι, ενώ η επόμενη προπόνηση της ομάδας της Θεσσαλονίκης ορίστηκε για την Τετάρτη (22/2).

Ο Ουσμάν Κρουμπάλι (κάταγμα στη μύτη), ο οποίος είχε ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας του στην Εύβοια για να εξαντλήσει τις λίγες πιθανότητες να αγωνιστεί, συνεχίζει να ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης. Η κατάσταση του Αμερικανού σέντερ θα επανεκτιμηθεί την επόμενη εβδομάδα, ώστε να βγει το χρονοδιάγραμμα για την επιστροφή του στην δράση και να διαπιστωθεί ο τρόπος, με τον οποίο θα μπορέσει να είναι σε θέση να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας του στην επανέναρξη των υποχρεώσεών τους στην Stoiximan.gr Basket League και στο Basketball Champions League.

Αυτός, όμως, δεν είναι ο μοναδικός... πονοκέφαλος για τον Ηλία Παπαθεοδώρου, καθώς οι Βαγγέλης Μαργαρίτης και Βασίλης Χαραλαμπόπουλος νιώθουν ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, οι οποίοι τους έχουν ταλαιπωρήσει αρκετά τη φετινή σεζόν. Ο Αντώνης Κόνιαρης από την πλευρά του έπειτα από μία σύγκρουση στο παιχνίδι της 16ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League ταλαιπωρείται από έντονες ενοχλήσεις στο ίδιο σημείο του ώμου που είχε τραυματιστεί κατά την διάρκεια του πρώτου "παραθύρου" των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Τέλος, το ιατρικό δελτίο του ΠΑΟΚ συμπληρώνει ο Δημήτρης Κατσίβελης (ενοχλήσεις στον καρπό), ενώ άδεια έχουμε πάρει και οι Νταρνέλ Τζάκσον και Φιλ Γκος για να μεταβούν στις ΗΠΑ.

Οι "ασπρόμαυροι" δεν έχουν διαθέσιμες επτά παίκτες (πέντε τραυματίες και δύο αδειούχους), αλλά έχουν την ευκαιρία να γεμίσουν τις... μπαταρίες τους, καθώς θα επιστρέφουν σε ρυθμούς προπονήσεων την Τετάρτη (21/2).

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ