ΠΑΟΚ

Μπούτσκος: "Να διαχειριστούμε το "πρέπει" της νίκης"

Μπούτσκος: "Να διαχειριστούμε το "πρέπει" της νίκης"

Ο ΠΑΟΚ θέλει πάση θυσία την νίκη στο ματς με την Αβτοντορ και ο βοηθός του Σούλη Μαρκόπουλου, Παντελής Μπούτσκος τόνισε πως ο "Δικέφαλος" θα πρέπει να έχει υπομονή και καθαρό μυαλό κόντρα στους Ρώσους

Ιδιαίτερα κρίσιμο για τον ΠΑΟΚ όσον αφορά την πρόκριση στην επόμενη φάση του Eurocup είναι το εντός έδρας ματς της Τετάρτης κόντρα στην Αβτοντορ. Για το συγκεκριμένο παιχνίδι μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ ο βοηθός του Σούλη Μαρκόπουλου, Παντελής Μπούτσκος. Συγκεκριμένα ο ίδιος ανέφερε:

" Mετά τη νίκη επί της Μπεσίκτας στην Πόλη, επιστρέφουμε με πολύ ζωντανή την ελπίδα στο σπίτι μας για ένα σπουδαίο παιχνίδι απέναντι στην Αβτοντορ. Ένα παιχνίδι που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την πρόκρισή μας στην επόμενη φάση.

Απέναντι μας έχουμε μία φορμαρισμένη ομάδα με πολύ ταλέντο, που δίνει εξαιρετικά γρήγορο ρυθμό στο παιχνίδι χτυπώντας κυρίως στον δευτερεύων αιφνιδιασμό. Διαθέτει σπουδαίους σουτέρ έξω από τα 6,75 και υποστηρίζει αυτό το στυλ παιχνιδιού με πολλά επιθετικά ριμπάουντ.

Από την πλευρά μας οφείλουμε να διαχειριστούμε το πρέπει και να μπούμε στο παρκέ με το υψηλότερο δυνατό κίνητρο αλλά και με υπομονή και καθαρό μυαλό στις αποφάσεις μας. Είναι κάποιες στιγμές που περισσεύουν τα λόγια και απλά δε βλέπεις την ώρα για το τζάμπολ της αναμέτρησης.

Θέλουμε την συμπαράσταση του κόσμου μας γιατί όλοι μαζί, μπορούμε να πετύχουμε περισσότερα. Ιδιαίτερα τώρα που ήρθε η ώρα για την υπέρβαση, ώστε να φτάσουμε στη νίκη που θα ανοίξει την πόρτα για την πρόκριση στο Last 32 του Eurocup".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ