ΠΑΟΚ

Μπούτσκος: "Έχουμε παίκτες πολεμιστές..."

Μπούτσκος: "Έχουμε παίκτες πολεμιστές..."
INTIME SPORTS

Ο βοηθός του Σούλη Μαρκόπουλου, Παντελής Μπούτσκος ανέλυσε το προφίλ της Μπεσίκτας ενώ μίλησε και για την... νέα αρχή που θέλει να κάνει ο ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ την Τετάρτη (28/10, 19.00) υποδέχεται την Μπεσίκτας και για το συγκεκριμένο ματς μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ ο βοηθός του Σούλη Μαρκόπουλου, Παντελής Μπούτσκος. Συγκεκριμένα είπε:

" Μετά την απόπειρα απόδρασης με το διπλό από την έδρα της πολύ ισχυρής Ζενίτ, επιστρέφουμε στο σπίτι μας για να υποδεχτούμε την εξίσου ισχυρή Μπεσίκτας. Πρόκειται για μία ομάδα με βάθος στο ρόστερ και παίκτες με μεγάλη εμπειρία από την ευρωλίγκα, αλλά αν θέλουμε να διεκδικήσουμε την πρόκριση, πρέπει με κάθε τρόπο να προστατέψουμε την έδρα μας.

Με τρεις Αμερικάνους στην περιφέρεια, τον οξυδερκή point guard Γουόλτερς, τον Ντι Τζέι Σίλει και τον γνώριμό μας Ντάρντεν από τη θητεία του στον Ολυμπιακό, καταθέτουν πολύ ενέργεια στο παρκέ κάτι που τους καθιστά πολύ επικίνδυνους στο transition.

Μέσα στη ρακέτα δεσπόζει ο πολύπειρος Λάμπε δίνοντας ποιότητα από το low post, αλλά και οι Ραντόσεβιτς, Μέρφι αποτελούν σημεία αναφοράς αφού προσδίδουν μέγεθος και διεκδικούν κάθε ριμπάουντ. Δεν θα πρέπει επίσης να υποτιμήσουμε τους ικανότατους τούρκους σουτέρ Ακιόλ και Ατσούρ οι οποίοι βρίσκουν ευκαιρίες για ελεύθερα σουτ από τα double team πάνω στον Λάμπε".

"Δεν χρειάζονται λόγια αλλά έργα..."

Συνεχίζοντας ανέφερε για τον ΠΑΟΚ: " Η ομάδα μας μέσα από τους δύο αγώνες την εβδομάδα και παρά την κόπωση, βρίσκει τη χημεία της σιγά - σιγά και με πολύ σκληρή δουλειά, με υπομονή και επιμονή θα είμαστε στο επιθυμητό σημείο. Δε χρειάζονται λόγια αλλά έργα μέσα στις τέσσερις γραμμές, αφού η σεζόν θα είναι μεγάλη και είμαστε ζωντανοί και στις τρεις διοργανώσεις που συμμετέχουμε.

Έχουμε παίκτες πολεμιστές που αγαπήθηκαν από τον κόσμο μας όχι μόνο για τις νίκες αλλά κυρίως για τις μάχες που έδωσαν με τη φανέλα της ομάδας. Είναι στο χέρι μας να δημιουργήσουμε ένα νέο μομέντουμ και να δώσουμε χαρά σε όλο τον κόσμο της ομάδας και κυρίως στους αμετανόητα πιστούς που μας συμπαραστέκονται σε κάθε παιχνίδι".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ