ΠΑΟΚ

Μηνιαίο συμβόλαιο για Κατσίβελη στον ΠΑΟΚ

Μηνιαίο συμβόλαιο για Κατσίβελη στον ΠΑΟΚ
CSKA MOSCOW TWITTER

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Δημήτρη Κατσίβελη με μηνιαίο συμβόλαιο, με τη συμφωνία των δύο πλευρών να δίνει τη δυνατότητα επέκτασης της συνεργασίας τους μέχρι το καλοκαίρι. Χωρίς τους Αντώνη Κόνιαρη και Κέβιν Ντίλαρντ κόντρα στον Προμηθέα Πατρών.

Τη φανέλα του ΠΑΟΚ θα φορά για τον επόμενο μήνα ο Δημήτρης Κατσίβελης, ο οποίος ήρθε σε συμφωνία με τον "δικέφαλο" για μηνιαίο συμβόλαιο. Ο 26χρονος πλεϊμέικερ συμμετείχε στην προετοιμασία της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, από την οποία αποχώρησε πριν από δέκα ημέρες. Έκτοτε δεν είχε ομάδα, προπονούνταν κατά βάση μόνος του, με την ανάγκη του ΠΑΟΚ για ενίσχυση στο "1" να τον στέλνει στην PAOK Sports Arena.

" Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την συμφωνία με τον καλαθοσφαιριστή Δημήτρη Κατσίβελη, ο οποίος πρόκειται να ενσωματωθεί άμεσα με την ομάδα μας. Ο Δημήτρης Κατσίβελης αναμένεται να συμμετάσχει από αύριο στο πρόγραμμα του ΠΑΟΚ και για τον επόμενο μήνα, με την προοπτική επέκτασης της συνεργασίας ως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2017-'18", αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Ο νεοαποκτηθείς πλεϊμέικερ δεν αποκλείεται μάλιστα να κάνει ντεμπούτο το Σάββατο (7/10) απέναντι στον Προμηθέα Πατρών. Θυμίζουμε ότι πέρσι συνεργάστηκε στην Αστάνα με τον νυν προπονητή του "δικεφάλου", Ηλία Παπαθεοδώρου.

Πολλά τα προβλήματα για την πρεμιέρα

Είναι χαρακτηριστικό πως οι Κέβιν Ντίλαρντ και Αντώνης Κόνιαρης δεν πρόκειται να αγωνιστούν στην πρεμιέρα της Stoiximan.gr Basket League, έχοντας ως στόχο να τα καταφέρουν για την έναρξη του Basketball Champions League, εκεί όπου ο "δικέφαλος" δοκιμάζεται εκτός έδρας από τη Λούντβιχσμπουργκ (10/10, 20:00). Ο πρώτος ταλαιπωρείται εσχάτως από μόλυνση στο μάτι, με τους γιατρούς να συνιστούν μεγάλη προσοχή και ειδική διαχείριση για να μην αντιμετωπίσει μεγαλύτερο πρόβλημα. Όσον αφορά τον δεύτερο, έκανε νέα μαγνητική στη διάρκεια της ημέρας (5/10), η οποία έδειξε ότι δεν είναι σε θέση να προπονηθεί προς το παρόν.

Από εκεί και πέρα, ο Λάκι Τζόουνς έκανε αποκατάσταση στο γήπεδο, αλλά αύριο θα συμμετάσχει κανονικά στο πρόγραμμα της ομάδας, ενώ ο Βαγγέλης Μαργαρίτης απουσίαζε από την PAOK Sports Arena, αφού βρισκόταν στο "Διαβαλκανικό" λόγω ίωσης".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ