ΠΑΟΚ

"Μέσα" Βασιλειάδης και Τσόχλας

"Μέσα" Βασιλειάδης και Τσόχλας
INTIME SPORTS

Οι Κώστας Βασιλειάδης και Απόλλωνας Τσόχλας προπονήθηκαν την Δευτέρα. Ατομικό ο Ντάρκο Μπάλαμπαν αλλά θα είναι στην αποστολή

Κανονικά συμμετείχαν στην προπόνηση της Δευτέρας (19/10) οι Κώστας Βασιλειάδης και Απόλλωνας Τσόχας, οι οποίοι δεν προπονήθηκαν την Κυριακή. Ο Ντάρκο Μπάλαμπαν πάντως ακόμη ταλαιπωρείται από πόνους καθώς είχε υποστεί διάστρεμμα και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Ο Σέρβος θα είναι στην αποστολή για το ματς με την Ζενίτ (ο ΠΑΟΚ αναχωρεί την Τρίτη για την Ρωσία) και θα φανεί αν πάρει χρόνο συμμετοχής στον αγώνα της Τετάρτης.

Στο μεταξύ η αναζήτηση για σέντερ συνεχίζεται, έχουν προταθεί παίκτες όπως ο Τάιλερ Στόουν και ο Τέρενς Γουάτσον που δεν έχουν κάνει για την ώρα "κλικ" στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Από εκεί και πέρα στον "Δικέφαλο" κρατούν χαμηλούς τόνους για την κλήρωση με τον Φάρο στα ημιτελικά του Κυπέλλου και μετά από μια πιθανή πρόκριση, θα ασχοληθούν με το που θα γίνει ο τελικός. Σε περίπτωση πρόκρισης του Παναθηναϊκού απέναντι στον Αρη, προφανώς στον ΠΑΟΚ δεν θέλουν ο τελικός Κυπέλλου να γίνει στο ΟΑΚΑ όπως συνέβη την περασμένη σεζόν.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ